Ξανά ερωτευμένος & ενοχλημένος ο Φιντιρίκος για τη Δαλάκα: Δεν θέλω να συνδέονται πια τα ονόματά μας
Showbiz

Ξανά ερωτευμένος & ενοχλημένος ο Φιντιρίκος για τη Δαλάκα: Δεν θέλω να συνδέονται πια τα ονόματά μας

Survivor: Ξανά στον Άγιο Δομίνικο επέστρεψε η Κατερίνα Δαλάκα και μάλιστα λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκο.

Το ζευγάρι φαίνεται πως όχι μόνο τράβηξε χωριστούς δρόμους αλλά ο ίδιος δεν θέλει να συνδέονται πια τα ονόματά τους, καθώς έχει προχωρήσει τη ζωή του και είναι ξανά ερωτευμένος με άλλη γυναίκα, έχοντας γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική του ζωή.

Ο Νίκος Γεωργιάδης, μετέφερε σήμερα 10/1 στο Πρωινό ΣουΣου, την επικοινωνία που είχε με τον Δημήτρη Φιντιρίκο και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο ίδιος, έχει αφήσει τη σχέση του με την αθλήτρια και παίκτρια του Survivor 2024 στο παρελθόν.

1704883246513-37297415-dalaka.webp

«Έχω διαγράψει οριστικά το παρελθόν και δεν επιθυμώ να συνδέονται τα ονόματά μας δημόσια. Της εύχομαι καλή επιτυχία και να κερδίσει το Survivor», ήταν τα λόγια του Φιντιρίκου που μεταφέρθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN.

Επίσης, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έγινε πρόταση και σε εκείνον να συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, όμως δεν δέχτηκε. Θα είχε πάντως ιδιαίτερο ενδιαφέρον να τον δούμε στο παιχνίδι μαζί με την πρώην σύντροφό του, είτε ως συμπαίκτες είτε ως αντίπαλοι.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ από το Πρωινό ΣουΣου, στο βίντεο που ακολουθεί:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved