Χάρης Ακριτίδης: «Η μάνα του λόχου είναι... γυναίκα»
Showbiz

Χάρης Ακριτίδης: «Η μάνα του λόχου είναι... γυναίκα»

Οδός Ζαρίφη 2: Καλεσμένος της εκπομπής της Κατερίνας Ζαρίφη ήταν σήμερα 10/1, εκτός από τη Θέλξη, και ο Χάρης Ακριτίδης, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.


Μεταξύ άλλων, μίλησε για την καταγωγή του, την οικογένειά του, την πίστη του στον Θεό, αλλά και για τα επαγγελματικά του.

«Είμαι γαλουχημένος από μωρό ως Πόντιος, γιατί εγώ είμαι Πόντιος και μάλιστα σκληρός, από τους παλιούς. Έτσι είναι η ράτσα μου, η φυλή μου... Οι Πόντιοι είναι γαλουχημένοι, ο άνδρας ήταν πάντα αυτός που δούλευε, αυτός που αναλάμβανε όλη την ευθύνη για όλα τα πράγματα.

Η γυναίκα του Πόντιου έχει πάρα πολλά προνόμια συγκριτικά με όλες τις άλλες γυναίκες. Έτσι όπως τα λέω μπορεί να φαίνεται ότι τη γυναίκα μου την καταπιέζω αλλά δεν είναι έτσι. Η γυναίκα του Πόντιου είναι το άλφα και το ωμέγα, δεν δουλεύει ποτέ. Ο άνδρας είναι υποχρεωμένος να φέρει το ψωμί στο σπίτι, εμένα μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες. Πίσω από έναν δυνατό άνδρα είναι μια ακόμη πιο δυνατή γυναίκα. Η μάνα του λόχου είναι γυναίκα», είπε αρχικά ο Χάρης Ακριτίδης και συνέχισε:

akritidis2.jpg


«Μερικά πράγματα που ισχύουν για την οικογένειά μου ισχύουν και σε πολλές ποντιακές οικογένειες. Η γυναίκα του Πόντιου είναι που διαχειρίζεται τα οικονομικά του σπιτιού, εγώ για να ξοδέψω δέκα ευρώ όσο και να φαίνεται αστείο πρέπει να λογοδοτήσω ενώ εκείνη κάνει ό, τι γουστάρει, δεν δίνει λογαριασμό. Είναι ένα μοντέλο που αν το δεις στην πράξη λειτουργεί πολύ αρμονικά».

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια, ο γνωστός τραγουδιστής είπε: «Πέρασα πολύ δύσκολα την τελευταία δεκαετία, είχα πάρα πολλά ατυχήματα. Έκανε δυο εγχειρήσεις στην καρδιά ο γιος μου, κάηκε το σπίτι μου, έκανε εγχείρηση η κόρη μου, έχασα τον πατέρα μου, πήγα ακόμα και στο Δαφνί. Ευτυχώς δεν υπέγραψε η γυναίκα μου και τα παιδιά μου για να μείνω μέσα για κρίσεις πανικού και τέτοια. Πέρασα μια παρά πολύ μεγάλη δοκιμασία. Όλα αυτά με έφεραν πολύ κοντά στο Θεό και είμαι χαρούμενος γι΄αυτό, αντλώ δύναμη από αυτό. Όλα γίνονται η ζωή μόνο δεν γίνεται».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved