Οι πιο δύσκολες στιγμές του Χατζηνάσιου: «Χωρίσαμε, υποφέραμε και οι δύο, είχα πάθει κατάθλιψη»
Showbiz

Οι πιο δύσκολες στιγμές του Χατζηνάσιου: «Χωρίσαμε, υποφέραμε και οι δύο, είχα πάθει κατάθλιψη»

Για τη γνωριμία του με τη γυναίκα της ζωής του, τη σύζυγό του Μαρία και το πώς τελικά κατέληξαν να είναι μαζί μίλησε σε συνέντευξή του ο Γιώργος Χατζηνάσιος

«Με τη Μαρία γνωριστήκαμε στην Πεταλούδα στην πλατεία Αμερικής, είχε έρθει με τη θεία της και ήταν Απόκριες, φορούσε μάσκα, με πρόσεξε στο πιάνο και ήρθε και μου είπε ότι είμαι πολύ καλός πιανίστας. Μου άρεσε πολύ. Κάποια στιγμή έφτασε ο κόμπος στο χτένι, δεν ήμουν και πολύ περιζήτητος γαμπρός…» είπε και συνέχισε λέγοντας:

«Η οικογένειά της την προόριζε για κάνα δικηγόρο ή γιατρό και ήρθε ο πεθερός μου και μου είπε ''αν σε 6 μήνες δεν παντρευτείτε πρέπει να χωρίσετε''. Εγώ είχα πάρει διαμέρισμα στους γονείς μου. Είχα υπογράψει γραμμάτια και λέω “δεν μπορώ, έχω βάλει ένα οικονομικό βάρος πάνω μου και μου είπε ''πρέπει να χωρίσετε''».

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος παραδέχτηκε: «Χωρίσαμε, υποφέραμε και οι δύο, είχα πάθει κατάθλιψη... Γύρισα από το Παρίσι, τα ξαναβρήκαμε και με αποδέχτηκε ο πεθερός μου, με λάτρεψαν».

Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης επίσης τόνισε: «Κυνηγήθηκα πολύ εγώ. Λέγανε πολλά πράγματα για εμένα ότι δεν ήμουν ενταγμένος κάπου πολιτικά».

«Το Ωδείο δεν ήταν σαν το Πανεπιστήμιο που τα παιδιά συνδικαλίζονταν. Στο Ωδείο πας εσύ στις 5, πάει στις 6 ένα κοριτσάκι, δεν συναντιόμασταν. Όταν βγήκα φαντάρος δεν ήξερα ποιος είναι πρωθυπουργός».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved