Ο Μποτία γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια ως μπαμπάς & η Φουρέιρα του εύχεται στα Ισπανικά!
Showbiz

Ο Μποτία γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια ως μπαμπάς & η Φουρέιρα του εύχεται στα Ισπανικά!

 Γενέθλια έχει σήμερα (27/1) ο Αλμπέρτο Μποτία, τα πρώτα μετά τη γέννηση του γιου του, τον οποίο έφερε στον κόσμο η Ελένη Φουρέιρα τον περασμένο Φεβρουάριο. 

Μπαμπάς και γιος έχουν και το ίδιο ζώδιο αφού είναι και οι δύο Υδροχόοι και προφανώς η Ελένη έχει να αντιμετωπίσει ίδιους χαρακτήρες και προσωπικότητες!

Η όμορφη τραγουδίστρια φυσικά θέλησε να κάνει τη σημερινή μέρα ξεχωριστή για τον σύντροφό της και είχε παραγγείλει μία ξεχωριστή τούρτα η οποία μάλιστα ανέγραφε τις ευχές στα Ισπανικά, μητρική γλώσσα του ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα η τούρτα, της οποίας φωτογραφία μοιράστηκε η Ελένη Φουρέιρα με τους διαδικτυακούς της φίλους ανέφερε χαρακτηριστικά στην ισπανική γλώσσα: «Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου».

Και με τα ίδια... άπταιστα Ισπανικά ευχήθηκε η Ελένη Φουρέιρα στον αγαπημένο της δημόσια, γράφοντας στη λεζάντα της παραπάνω φωτογραφίας: «Χαρούμενα γενέθλια μπαμπά».

Να θυμίσουμε ότι η όμορφη τραγουδίστρια και ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια, όμως μόλις πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν να δημιουργήσουν οικογένεια, με τον μικρό γιο τους να κάνει το όνειρό τους πραγματικότητα. Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις που έκανε η Ελένη Φουρέιρα για τα γενέθλια του Αλμπέρτο Μποτία:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved