Έγκυος η Ελισάβετ Σπανού - Οι πρώτες φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα
Showbiz

Έγκυος η Ελισάβετ Σπανού - Οι πρώτες φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα

Την εγκυμοσύνη της ανακοίνωσε σήμερα 11/1 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η γνωστή τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού.

Η ίδια, μοιράστηκε μαζί μας τις πρώτες φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα και όπως θα δείτε και στα στιγμιότυπα είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Λίγες σειρές και τρεις φωτογραφίες ήταν αρκετές για να μοιραστεί μαζί μας τα χαρμόσυνα νέα. Σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

«Σκεφτόμουν αρκετή ώρα τι πρέπει να γράψω… είναι τόσα πολλά αυτά που νιώθω…αυτά που σκέφτομαι… Θα πω λίγα λοιπόν…😜
Η χαρά μου φαίνεται… ☺️ θα πω για εκείνο που δεν φαίνεται αλλά με κατακλύζει τον τελευταίο καιρό… ΒΑΘΙΑ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ για το ευλογημένο δώρο που μου δόθηκε 🙏🙏🙏☺️❤️🤰🏻», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Ελισάβετ Σπανού.

Δείτε την ανάρτησή της στη gallery:

Η Ελισάβετ Σπανού επέλεξε τη δημοφιλή πλατφόρμα για να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα ενώ θυμίζουμε πως σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει:

«Απενεργοποίησα τα σχόλια στο Instagram γιατί έμπαινε ο καθένας και έγραφε βλακείες ή με τάγκαραν χωρίς λόγο. Επειδή δεν υπάρχει λόγος ούτε να μου έρχονται ειδοποιήσεις συνέχεια στο κινητό μου ούτε και να ασχολούμαι με πράγματα που δεν με ενδιαφέρουν έσβησα τα σχόλια και τελείωσε. Δεχόμουν πιο πολύ σεξιστικά σχόλια, τα οποία και με ενοχλούν πάρα πολύ. Σεξιστικά σχόλια, μην πω συγκεκριμένα τώρα… Δεν χρειάζεται! Γι΄ αυτό και τα απενεργοποίησα. Τα έγραφαν κανονικά, φόρα παρτίδα και δεν χρειάζεται ούτε η μητέρα μου να τα βλέπει ούτε και ο πατέρας μου».

Να της ευχηθούμε με το καλό το μωράκι της!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved