Survivor: Κρίστη Καθάργια: Ο γάμος - εξπρές με τον Γιώργο Μαυρίδη, ο γιος και το Asia Express
Showbiz

Survivor: Κρίστη Καθάργια: Ο γάμος - εξπρές με τον Γιώργο Μαυρίδη, ο γιος και το Asia Express

Survivor: Η Κρίστη Καθάργια συμμετέχει φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε σε ριάλιτι καθώς στο παρελθόν συμμετείχε στο Asia Express μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Μαυρίδη.

Γνωστή ψυχολόγος με σπουδές στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Νορθάμπτον της Αγγλίας. Όνειρό της είναι να φτιάξει ένα εναλλακτικό - βιωματικό Γυμνάσιο και Λύκειο στη Θεσσαλονίκη από όπου κατάγεται, το οποίο να συνδέει τους μαθητές με τη φύση. Στο Survivor πήγε με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία και το ζήτημα της επιβίωσης αποτελεί μεγάλο προσωπικό στοίχημα.

Αυτό που θα τη δυσκολέψει περισσότερο στο νησί είναι η καθαριότητα ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι, θεωρεί πως το δυνατό της στοιχείο θα είναι ο στόχος. Θεωρεί πως θα προσφέρει την απαραίτητη χαλαρή νότα και καλή διάθεση στην καλύβα γιατί είναι cool και διαθέτει άφθονο χιούμορ!

Στο νησί θα της λείψει ο 8χρονος γιος της, Άκης.

kristyandthekid_1682270761_3087433381376447705_1227356700.webp

Η Κρίστη Καθάργια με τον γιο της, Άκη.

«Μια φορά παντρεύτηκα, με τον Γιώργο. Με τον πατέρα του γιου μου δεν παντρευτήκαμε ποτέ. Ήταν όλα από επιλογή. Προέκυψε η εγκυμοσύνη σε μικρή ηλικία, αποφάσισα να κρατήσω το παιδί μου, η σχέση δε μπόρεσε να συνεχίσει αλλά για μένα δεν έλεγε κάτι αυτό. Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο», είχε δηλώσει η Κρίστη Καθάργια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Θυμίζουμε ότι ο γνωστός παρουσιαστής και tatoo artist και η ψυχολόγος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Μάιο του 2022 στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης με κουμπάρο τον Γιώργο Κατσινόπουλο και το gossip-tv.gr ήταν εκεί.

mavridis-2.webp

Αποκλειστικό στιγμιότυπο από τον γάμο Μαυρίδη - Καθάργια.

Πολλοί θυμούνται μάλιστα και την πρόταση γάμου που της είχε κάνει νωρίτερα:

10 μήνες μετά από τον γάμο τους και συγκεκριμένα τον περασμένο Μάρτιο, έγινε γνωστός ο χωρισμός του ζευγαριού και όλοι έπεσαν από τα σύννεφα καθώς λίγο καιρό πριν τους είχαν δει μαζί να συμμετέχουν στο ριάλιτι Asia Express.

«Τώρα είμαι μόνη μου. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη για το διαζύγιό μου. Δεν είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα και επειδή είναι μια κουβέντα που με στενοχωρεί πολύ, δε θέλω να την κάνουμε άλλο», είχε δηλώσει η ίδια μετά τον χωρισμό.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved