Λέκκας: «Από τότε που ο κόσμος άρχισε να με αναγνωρίζει, μου συμβαίνουν πράγματα που δεν γνώριζα»
Showbiz

Λέκκας: «Από τότε που ο κόσμος άρχισε να με αναγνωρίζει, μου συμβαίνουν πράγματα που δεν γνώριζα»

Φέτος, ο Τάσος Λέκκας πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας», κρατώντας έναν από τους σκληρούς ρόλους, του Ρήγα Σκούταρη.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του από τότε που ξεκίνησε η τηλεοπτική του καριέρα.

1678262111650-310138276-lekkas-(7).jpg

Πέρυσι σε γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσω της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει». Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου από τότε;

«Η ζωή μου έχει αλλάξει αρκετά. Από τότε που ο κόσμος άρχισε να με αναγνωρίζει, μου συμβαίνουν πράγματα που δεν γνώριζα. Μάλιστα, ακόμη αναμετριέμαι με αυτά. Όταν πηγαίνω κάπου, οι άνθρωποι με κοιτάζουν, μου μιλάνε, ζητούν κάποια φωτογραφία, έρχονται στο θέατρο να με δουν και δείχνουν την αγάπη τους. Είναι πολύ ωραίο όλο αυτό που συμβαίνει»

Μίλησέ μας για την παράσταση «Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα» του Ματέι Βίζνιεκ, στην οποία πρωταγωνιστείς...

«Έχει αγαπηθεί η παράστασή μας και αισθάνομαι πολύ περήφανος γι’ αυτό. Το έργο σκηνοθετεί η σκηνοθέτις της ομάδας The Young Quill, της οποίας είμαι μέρος, η Αικατερίνη Παπαγεωργίου, και μάλιστα είναι προτεινόμενη για βραβείο σκηνοθεσίας στην «Athens Voice». Στο έργο παίζουν η Ελίζα Σκολίδη, ο Αλέξανδρος Βάρθης, η Μάνια Παπαδημητρίου και ο Δημήτρης Πετρόπουλος»

lekkas-(3).jpg

Αισθάνεσαι τυχερός που βιώνεις την επιτυχία και τηλεοπτικά και θεατρικά;

«Ναι, αισθάνομαι πολύ τυχερός και δεν ξέρω πού να αποταθώ για ευχαριστώ. Νιώθω ευχαριστημένος και ευτυχής με όσα συμβαίνουν στην επαγγελματική μου πορεία».

Τι εύχεσαι να φέρει το 2024 στη ζωή σου;

«Αρχικά, εύχομαι να υπάρχει υγεία σε όλο τον κόσμο, διότι θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό. Από κει και πέρα, ελπίζω να συνεχίσουν να συμβαίνουν όμορφα πράγματα και να τα χαίρομαι», λέει στο Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved