Έκτορας Λιάτσος: Το Ναυάγιο, η μητέρα του Λουκία Πιστιόλα και η εμφάνισή του στο Εκείνες και Εγώ
Showbiz

Έκτορας Λιάτσος: Το Ναυάγιο, η μητέρα του Λουκία Πιστιόλα και η εμφάνισή του στο Εκείνες και Εγώ

Ο Έκτορας Λιάτσος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega, Το Ναυάγιο, ερμηνεύοντας το ρόλο του Πέτρου, είναι ο γιος της γνωστής ηθοποιού Λουκίας Πιστιόλα.

Ο Έκτορας ερμηνεύει με μεγάλη επιτυχία το ρόλο του Πέτρου Κωνσταντάκη, ενός αγρότη από την Κρήτη, γιος του παπά, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο της μοίρας. Η ζωή του αλλάζει πριν ακόμη πάρει την απόφαση να μπει στο μοιραίο πλοίο, Φοίνιξ. Ένα ένοχο μυστικό τον αναγκάζει να τραπεί σε φυγή, και αυτό το μυστικό δεν είναι άλλο από ένα φόνο που έκανε άθελά του. Το ναυάγιο του χάρισε την ευκαιρία να ξεκινήσει από την αρχή έχοντας απελευθερωθεί από τα βάρη του παρελθόντος.

ektoras-liatsos.jpg

Ο Έκτορας Λιάτσος ερμηνεύει τον Πέτρο στο Ναυάγιο

Ο νεαρός ηθοποιός έγινε πατέρας σε πολύ μικρή ηλικία, έφυγε στα 17 του για να σπουδάσει οικονομικά στην Αγγλία, οι οποίες ωστόσο δεν ευδοκίμησαν. Ο Έκτορας επιστρέφοντας στην Αθήνα, έμεινε στα Εξάρχεια και έπιασε δουλειά ως barman σε ένα στέκι δίπλα στη δραματική σχολή «Πράξη 7», όπου και τελικά γράφτηκε. Αργότερα σπούδασε στο θέατρο Τέχνης, από το οποίο και αποφοίτησε το 2013. Όλα όμως άρχισαν να αλλάζουν ουσιαστικά όταν χτύπησε το τηλέφωνό του για να του δώσουν ρόλο στον «Ορέστη» του Ευριπίδη.

201708221446180.6226_LOYKIA_PISTIOLA_22082017.jpg

Η Λουκία Πιστιόλα είναι η μητέρα του ΄Έκτορα Λιάτσου

Το μικρόβιο της υποκρτικής το πήρε από τη μητέρα του, Λουκία Πιστιόλα, που όλοι λατρέψαμε μέσα από το ρόλο της Ελένης, της αιώνιας αρραβωνιαστικιάς του Ζάχου Δόγκανου, στη σειρά, Εκείνες και εγώ.

Κάτι που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι ο Έκτορας Λιάτσος έκανε ένα μικρό πέρασμα, σε ηλικία 9 ετών σε ένα χριστουγεννιάτικο επεισόδιο στη σειρά Εκείνες και Εγώ, που έπαιζε και η μητέρα του μαζί με τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος ερμήνευσε τον θρυλικό πλέον Ζάχο Δόγκανο.

Δείτε απόσπασμα από την εμφάνισή του στο 14ο λεπτό από το επεισόδιο του Εκείνες και εγώ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved