Γιάννα Τερζή: «Τα πόδια μου είναι 24ώρες το 24ωρο μουδιασμένα»
Showbiz

Γιάννα Τερζή: «Τα πόδια μου είναι 24ώρες το 24ωρο μουδιασμένα»

Συγκλονίζει η πρώτη συνέντευξη της Γιάννας Τερζή για το πρόβλημα της υγείας της και πώς το αντιμετώπισε.

Η ίδια αποκάλυψε πώς ανακάλυψε ότι έχει όγκο στον νωτιαίο μυελό και μίλησε για το χειρουργείο και τη δύσκολη αποκατάσταση που ακολούθησε.

yiannaterzi_1702326722_3255674974927978972_12434264-(1).jpg

«Δημιουργήσαμε μια ομάδα, γράψαμε το “Όνειρό μου”, το οποίο σημείωσε επιτυχία και μετά πήγε στη Eurovision. Όμως το τραγούδι δεν υποστηρίχθηκε όπως έπρεπε. Τραυματίστηκα από την εμπειρία της Eurovision» ανέφερε αρχικά η Γιάννα Τερζή.

Αναχαίτισε τον ενθουσιασμό σας για το τραγούδι;

Είχε δεχτεί τρομερό μπούλινγκ από τα κανάλια και τις εκπομπές. Πιέστηκα πολύ ψυχολογικά. Όλα αυτά λειτούργησαν αθροιστικά στην υγεία μου. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας εμφανίστηκε ο όγκος στον νωτιαίο μυελό, στο ύψος του θώρακα – επενδύμωμα, όπως ονομάζεται, χαμηλής κακοήθειας. Δεν κάνει μεταστάσεις, δεν σε σκοτώνει, αλλά αν δεν το διαγνώσεις εγκαίρως, μπορεί να σε αφήσει παράλυτο.

yiannaterzi_1701464981_3248446170870573695_12434264-(1).jpg

Εσείς το μάθατε τυχαία;

Έπαθα λουμπάγκο και όταν έκανα μαγνητική φάνηκε η ουρά του όγκου. Αν μεγάλωνε λίγο ακόμη, θα μπορούσε να μου σπάσει το νεύρο και να μου προκαλέσει οτιδήποτε. Παράδειγμα, να τυφλωνόμουν. Μου το είπε ο γιατρός από το τηλέφωνο. Θυμάμαι ακόμη το βουητό στα αφτιά μου. Στη μητέρα μου το είπα σιγά σιγά και ο πατέρας μου το έμαθε όταν έγινε η επέμβαση και ήμουν καλά. Ήταν ένας σπάνιος όγκος και οι χειρουργοί στην Ελλάδα δεν έχουν εμπειρία. Έπειτα από έρευνα βρήκα έναν γιατρό στο Αννόβερο της Γερμανίας, ο οποίος είχε χειρουργήσει 700 όγκους και πήγα εκεί.

Ποιος ήταν κοντά σας στην επέμβαση;

Ο αδελφός μου. Ξύπνησα ύστερα από 11 ώρες χειρουργείο και δεν αισθανόμουν το σώμα μου. Σήκωσα σοκαρισμένη το σεντόνι για να δω που είναι το σώμα μου. Έτσι άρχισε μια νέα περιπέτεια, της αποκατάστασης που κράτησε περισσότερο από έναν χρόνο. Έπρεπε να πάθω να περπατάω από την αρχή, περνώντας πρώτα από τη φάση του αναπηρικού αμαξιδίου.

terzis-terzi-(2).jpg

Γι’ αυτό μιλήσατε σε ανάρτησή σας για αόρατη αναπηρία;

Ναι, γιατί ανακτάς την κινητικότητα σου, αλλά δεν είναι βέβαιο πότε θα αποκτήσεις την αισθητικότητα και σε τι βαθμό. Επιστρέφει πολύ σιγά. Ακόμη και τώρα που μιλάμε με διαπερνά ένα ρεύμα. Ύστερα από ένα τέτοιο χειρουργείο δεν είσαι πια ο ίδιος. Γίνονται πράγματα στο σώμα που δεν είναι ορατά. Τα πόδια μου είναι 24ώρες το 24ωρο μουδιασμένα. Πολλά πράγματα δεν μπορώ να τα κάνω. Η αποκατάσταση ήταν η πιο δύσκολη στιγμή. Έμπαινα και έβγαινα στην κατάθλιψη. Ζήτησα βοήθεια, πήρα αγωγή, την οποία έχω σταματήσει και το αντιμετώπισα.

Πηγή Τα Νέα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved