Shades of Blue: Επώνυμες Ελληνίδες το τίμησαν συνδυάζοντας υπέροχα σύνολα σε θεατρική πρεμιέρα
Showbiz

Shades of Blue: Επώνυμες Ελληνίδες το τίμησαν συνδυάζοντας υπέροχα σύνολα σε θεατρική πρεμιέρα

Μπορεί το μαύρο να είναι το κλασσικό και αγαπημένο ωστόσο φαίνεται πως η μόδα αλλάζει και πλέον το μπλε παίρνει τη θέση που του αξίζει!

Επώνυμες Ελληνίδες συναντήθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο Πατέρας» στο Σύγχρονο θέατρο και μαγνήτισαν με τις εντυπωσιακές στιλιστικές επιλογές τους με βάση το μπλε χρώμα.

Η Παναγιώτα Βλαντή φόρεσε ένα υπέροχο παλτό στην πιο φωτεινή του απόχρωση ενώ η Δήμητρα Σιγάλα επέλεξε όλο της το look να έχει διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε. Παλτό, τοπ, φούστα αλλά και καλσόν κάνοντας το σύνολό της φοβερά εντυπωσιακό.

6Z3A5459-copy.jpg

Μπλε κλασσικό φόρεμα όμως επέλεξε και η σύζυγος του Νίκου Ψαρρά, Ελένη Καρακούλη ενώ και η πρωταγωνίστρια Ιωάννα Παππά το επέλεξε τόσο για το παντελόνι της όσο και για πουκάμισο της.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

Δυο λόγια για το έργο

Ο Αντρέ, ο πατέρας, είναι σχεδόν ογδόντα χρονών, πάσχει από άνοια και αρνείται να δεχτεί τις νοσοκόμες που προσλαμβάνει η κόρη του για να τον φροντίζουν. Καθώς προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τη νέα κατάσταση, αρχίζει να αμφισβητεί τους αγαπημένους του, την πραγματικότητα γύρω του, ακόμα και το ίδιο το μυαλό του. Η κόρη του από την άλλη μεριά προσπαθεί να βρει τις δικές της ισορροπίες στη ζωή της, προσπαθώντας παράλληλα να ανταποκριθεί στο καθήκον της να φροντίσει τον ηλικιωμένο της πατέρα.

6Z3A5681-copy.jpg

Η μεταβαλλόμενη πραγματικότητα στο σπίτι, θα ειδωθεί από τη δική του οπτική γωνία, οδηγώντας τον θεατή σε μια διττή εμπειρία, αφενός εκείνη του θολωμένου μυαλού του πατέρα που συνεχώς ταλαντεύεται μεταξύ συναίσθησης της πραγματικότητας και παραισθητικών εντυπώσεων για αυτήν, και αφετέρου εκείνη της αντικειμενικής πραγματικότητας με τα κωμικοτραγικές στιγμές που συνεπάγονται.

Πρόκειται για ένα έργο που ενώ πραγματεύεται με τρυφερότητα -και ενίοτε με χιούμορ- δύσκολες ψυχολογικές καταστάσεις, οδηγεί τον θεατή σε έναν θεμελιώδη υπαρξιακό προβληματισμό τόσο για τη ζωή μας και τη ζωή των συνανθρώπων μας, όσο και για τις ανθρώπινες σχέσεις μας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved