Respect στην Αντιγόνη Κουλουκάκου! Η εγκυμονούσα ηθοποιός είπε αυτό που όλοι πρέπει να ακούσουμε
Showbiz

Respect στην Αντιγόνη Κουλουκάκου! Η εγκυμονούσα ηθοποιός είπε αυτό που όλοι πρέπει να ακούσουμε

Στην πρώτη εκπομπή για τη νέα χρονιά του Μιχάλη Κεφαλογιάννη θα δούμε την Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Η ηθοποιός, την οποία απολαμβάνουμε στη Γη της Ελιάς και που σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, θα μιλήσει στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» για τη σημαντικότητα της ψυχικής υγείας.

antigonekouloukakos_1698991705_3227698826351648317_1489426132.jpg

Η ηθοποιός αναλύει την δική της στάση ζωής και πώς έμαθε να ζει το παρόν χωρίς τις αγκυλώσεις του παρελθόντος και τις αγωνίες του μέλλοντος. Η ίδια μάλιστα έκανε μια σχετική ανάρτηση και όλα όσα έγραψε είναι η φωνή που πρέπει να μας θυμίζει τα αυτονόητα.

«2024 ποδαρικό στη ψυχική υγεία. 🤍

Μεγαλώνοντας συνειδητοποιώ ότι δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα απ’ την υγεια, δεν είναι ποτέ κλισέ να ευχόμαστε κ να θελουμε υγεια για τον εαυτό μας αλλά κ για όλο τον κόσμο. Μαζί με την αγάπη είναι τα υπέρτατα αγαθά, ανεξάντλητα, τα πολυτιμότερα για τον άνθρωπο επι της γης.
Αλλά ξεχνάμε ή παραμελούμε την ψυχική υγεια, επικεντρωνόμαστε στις αρρώστιες, φροντίζουμε το σώμα μας κ την διατροφή μας κ ξεχνάμε πως ο νους κ το πνεύμα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της υγείας μας.
Αύριο θα πούμε περισσότερα στο #olagiatizoimas με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.
Είμαι χαρούμενη για αυτή συζήτηση αν κ δεν εξαντλείται ποτέ το θεμα της ψυχικής υγείας.. είναι μια αέναη διαδικασία που οφείλουμε όλοι να επιτρέπουμε στον εαυτό μας για το καλό μας κ για το καλό όλων των ανθρώπων.
Η δική μου κατάκτηση για φέτος ήταν να μάθω να ζω το τώρα, το σήμερα, το παρόν.
Είμαι σε καλό δρόμο κ είμαι περήφανη για αυτό αλλά η προσπάθεια είναι καθημερινή, να το θυμάστε αυτό. Ολα θέλουν συνέπεια κ σταθερότητα για να δούμε αλλαγές θετικές που θα έχουν διάρκεια στη ζωη μας κ υπομονή, μην απογοητεύεστε rome wasn’t built in a day!

Με αγάπη, ΑΚ», έγραψε

Δες το ποστ της

https://www.instagram.com/p/C2AVSvtI2xw/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved