Νικόλιζα: Δέχτηκε σχόλιο για τα κιλά της & απάντησε αφοπλιστικά: «Δεν θα μου πείτε εσείς αν θα χαρώ»
Showbiz

Νικόλιζα: Δέχτηκε σχόλιο για τα κιλά της & απάντησε αφοπλιστικά: «Δεν θα μου πείτε εσείς αν θα χαρώ»

Νέο σχόλιο για τα κιλά της δέχτηκε η Εβελίνα Νικόλιζα και απάντησε καταλλήλως.

Η συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού με αφορμή ένα βίντεο που ανέβασε μέσα από το οποίο περιέγραψε την αντίδραση μιας κυρίας που την είδε και της είπε πόσο αδυνάτισε, δέχτηκε ένα μήνυμα.

Η follower της λοιπόν της έγραψε πως είναι εξίσου τοξικό το «αδυνάτισες» και δεν μπορεί να λειτουργεί με δυο μέτρα και δυο σταθμά.

evelina-nikoliza122.jpg

«Κανένα σχόλιο για τα κιλά ενός ατόμου δεν είναι αποδεκτό γενικά. Γιατί με το να σου λέει κάποιο άτομο ότι αδυνάτησες και να λες ευχαριστώ ή να χαίρεσαι, σε κάνει μέρος του προβλήματος. Μην έχουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά και το αδυνάτησες, τοξικό σχόλιο είναι, just saying», έγραφε το μήνυμα.

Σε αυτό η Εβελίνα έδωσε την αφοπλιστική της απάντηση, γράφοντας:

1675193009300-606913941-evelina-nikoliza-12.jpg

«Ο καθένας μπορεί να εκλαμβάνει κάθε σχόλιο όπως θέλει και του αρέσει. Προφανώς και δε θα μου πείτε εσείς αν θα χαρώ με κάτι ή θα με πειράξει. Εφόσον έχω μιλήσει αρκετές φορές για το θέμα των κιλών λοιπόν και δημόσια, και γνωρίζει ο κόσμος ότι κάνω μια προσπάθεια, αντιλαμβάνομαι ότι μου το λένε ως κάτι θετικό.
“Μπράβο γιατί η προσπάθειά σου πιάνει τόπο”. Δεν υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά. Σέβομαι ότι κάποιον μπορεί να τον ενοχλήσει το “αδυνάτισες” γι’ αυτό και δεν το λέω. Αλλά εφόσον εμένα δε με πειράζει, τι να κάνουμε; Επίσης είναι ξεκάθαρη η διαφορά ανάμεσα σε ένα καλοπροαίρετο σχόλιο για κάτι που κατάφερα από μια κακόβουλη προτροπή να κάνω κάτι πάνω μου επειδή έτσι τους αρέσει. Αυτά»

1705083758301-234699957-nikoliza.webp

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved