Θάλεια Ματίκα: «Τις μεγάλες αποφάσεις στη ζωή μας ο Τάσος τις έχει πάρει»

Θάλεια Ματίκα - Τάσος Ιορδανίδης

Showbiz

Θάλεια Ματίκα: «Τις μεγάλες αποφάσεις στη ζωή μας ο Τάσος τις έχει πάρει»

Για τις δυσκολίες που έχει συναντήσει μέχρι σήμερα στη διαδρομή της αλλά και πώς ο σύζυγός της, Τάσος Ιορδανίδης της άλλαξε την σκέψη της για τη δέσμευση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Θάλεια Ματίκα.

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που έχεις βιώσει στη διαδρομή σου έως σήμερα και τι σε δίδαξε;

Μια πολύ δύσκολη περίοδος ήταν όταν βρεθήκαμε με τον Τάσο (σ.σ. το σύζυγό της, Τάσο Ιορδανίδη) εκτός θεάτρου Άνεσις και σε μια αρκετά δυσχερή οικονομικά θέση. Θεωρώ πως αυτό μόνο θετικά μάς άλλαξε και τους δυο. Η άποψη που υποστηρίζουν πολλοί, ότι ένας άνθρωπος πρέπει να περάσει από τα δύσκολα για να ζυμωθεί, ισχύει απόλυτα. Προσωπικά με έκανε πολύ πιο ψύχραιμη εκείνη η συνθήκη, εκτίμησα αυτά που είχα. Κι αυτήν τη στιγμή είμαι ευγνώμων για όσα συμβαίνουν στα επαγγελματικά μου, δεν θέλω κάτι άλλο. Παλαιότερα δεν ήμουν έτσι, κυνηγούσα πάντα τον επόμενο στόχο. Αλλά και τον Τάσο εκείνη η δυσκολία τον βοήθησε να ελέγχει τον παρορμητισμό του. Δεν παίρνει πια εν βρασμώ τις επαγγελματικές του αποφάσεις.

matika-spiti-(4).png

Ο σύζυγός σου, Τάσος Ιορδανίδης, είναι ένας από τους πιο πολύτιμους ανθρώπους στη ζωή σου, πορεύεστε μαζί επί δεκαέξι χρόνια. Τι έχεις αγαπήσει στο χαρακτήρα του;

Έχω αγαπήσει πολλά στοιχεία στον Τάσο. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου. Έχει πολύ υψηλό IQ και πολύ υψηλό EQ συγχρόνως. Είναι πολύ σπάνιο να τα συναντήσεις ταυτόχρονα. Έχει πολλά ταλέντα και συνεχώς με εκπλήσσει με αυτά. Διαθέτει επίσης βαθύ αίσθημα. Δεν θα σου πει ποτέ όχι όταν του ζητήσεις κάτι, είναι πολύ δοτικός και έχει μια περίεργη τρέλα, μια παράνοια, στο πώς τολμά, η οποία έλειπε τελείως από τη ζωή μου.

0e67899a-thaliamatika-tasos-iordanidis-diakopes.jpg

Όπως τόλμησε και να σε διεκδικήσει, γιατί νομίζω πως αρχικά ήσουν αρνητική.

Γενικότερα τις μεγάλες αποφάσεις στη ζωή μας ο Τάσος τις έχει πάρει. Εγώ τρομάζω, δεν είμαι άνθρωπος που παίρνει εύκολα σημαντικές αποφάσεις. Μπορεί να κάνω πίσω, δεν θέλω ευθύνες.

Είχες φόβο δέσμευσης, φόβο ευθύνης;

Εννοείται ότι είχα! Κατ’ αρχάς, δεν πίστευα καθόλου στη δέσμευση. Θεωρούσα ότι μια σχέση κάνει τον κύκλο της και τελειώνει, ήμουν φανατική οπαδός αυτής της θεωρίας. Επίσης, δεν ήθελα την ευθύνη των παιδιών καθώς ήξερα ότι είναι η μόνη ευθύνη που δεν μπορείς να αναιρέσεις, είναι για πάντα. Όλα τα άλλα τα αλλάζεις, αυτό δεν μεταβάλλεται. Είχα αποφασίσει ότι δεν θα έκανα παιδιά για αυτόν το λόγο, όχι γιατί δεν τα αγαπούσα.

iordanidis-(1).JPG

Και πώς κατάφερε ο Τάσος να σου το αλλάξει όλο αυτό;

Όπως αναφέρεται και στο θεατρικό όπου παίζουμε, στο «Θέλω να σου κρατάω το χέρι», έμεινα ερήμην έγκυος. Δεν με ρώτησε καν! Μου είχε δηλώσει ότι εκείνος ήθελε παιδιά και, με τον τρόπο με τον οποίο κάνει τα πάντα, έκανε κι αυτό

Πηγή Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved