Έφη Σαρρή: «Το παιδί θέλει τη μάνα του κοντά του»
Showbiz

Έφη Σαρρή: «Το παιδί θέλει τη μάνα του κοντά του»

Για τον γάμο και τον λόγο που διαλύθηκε, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Έφη Σαρρή ενώ αποκάλυψε πως ποτέ δεν χτύπησε το «καμπανάκι» της μητρότητας για εκείνη.

Είστε μια εντυπωσιακή γυναίκα, φαντάζομαι ότι θα έχετε δεχτεί πολλές προτάσεις γάμου στη ζωή σας.

Έχω κάνει έναν γάμο στη ζωή μου μόνο. Από τότε που χώρισα και μετά, δεν ήθελα να ξαναπαντρευτώ και γενικά δεν μου άρεσε ποτέ η δέσμευση. Δεν είχα ποτέ ανάγκη τον γάμο για κάποιο λόγο, τον αποκατέστησα μόνη μου τον εαυτό μου (γέλια).

sarri-34.jpg

Για ποιο λόγο διαλύθηκε ο γάμος σας;

Ήμασταν πολλά χρόνια παντρεμένοι και στο τέλος κατάλαβα ότι υπήρχε ασυμφωνία χαρακτήρων. Χωρίσαμε όμορφα και ανθρώπινα. Μιλάμε καθημερινά παρόλο που έχουν περάσει άπειρα χρόνια από τον χωρισμό μας. Έχουμε μια ωραία οικογενειακή και φιλική σχέση με τον πρώην σύζυγό μου.

sarri-(3).jpg

Δεν χτύπησε ποτέ το καμπανάκι της μητρότητας; Δεν σκεφτήκατε να γίνετε μητέρα;

Παρόλο που ο πρώην σύζυγός μου ήταν μαιευτήρας, όχι ποτέ δεν ήθελα να γίνω μητέρα. Το παιδί δεν είναι μια απλή υπόθεση. Αν γινόμουν μητέρα, θα έπρεπε να σταματήσω τη δουλειά μου και να αφοσιωθώ στο μεγάλωμά του. Το παιδί θέλει τη μάνα του κοντά του, έτσι το βλέπω εγώ. Δεν γίνονται όλα ταυτόχρονα. Οπότε δεν έγινα ποτέ μητέρα επειδή ήμουν ερωτευμένη με τη δουλειά μου.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved