Νανά Παλαιτσάκη: «Ο πατέρας μου σκοτώθηκε σε ένα ηλίθιο αυτοκινητικό δυστύχημα όταν ήμουν 5 ημερών»
Showbiz

Νανά Παλαιτσάκη: «Ο πατέρας μου σκοτώθηκε σε ένα ηλίθιο αυτοκινητικό δυστύχημα όταν ήμουν 5 ημερών»

Λίγοι γνωρίζουν ότι η Νανά Παλαιτσάκη έχασε πολύ νωρίς τον πατέρα της από αυτοκινητικό δυστύχημα και για πρώτη φορά η ίδια μιλάει γι' αυτό. 

Η γνωστή δημοσιογράφος, σε μία συνέντευξη ποταμό, ανοίγει τη καρδιά της και μιλάει για άγνωστες πτυχές της ζωής της...

1675207595178-480845991-NANA-PALAITSAKI-KENTRIKI.jpg

«Δεν είχα ούτε χορηγό ούτε προστάτη»

«Έχουμε συνηθίσει ως γυναίκες στερεοτυπικά ότι για να επιβιώσεις σε αυτή τη ζωή πρέπει να ανήκεις σε κάποιον, να έχεις χορηγό, προστάτη, σύζυγο, ο οποίος μπορεί να παίζει όλους τους ρόλους. Εγώ λοιπόν δεν είχα ούτε χορηγό ούτε προστάτη ούτε αποδέχτηκα κανέναν συμβιβασμό με έναν σύζυγο, που θα μπορούσα να τοέχω κάνει. Χώρισα πολύ νωρίς με τον πατέρα του γιου μου. Πάντα θεωρούσα ότι έπρεπε να πορευτώ με τη συνείδησή μου ήσυχη, αν και είχα πολλά διλήμματα. Μεγάλωσα σε μια αστική οικογένεια, όπου το διαζύγιο θεωρείτο μεμπτό. Δεν μπορείς να φανταστείς τι άκουγα ως παιδί στο σπίτι όταν συζητούσαν για το διαζύγιο της Αμαλίας Μεγαπάνου και του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Γι’ αυτό λέω “καπετάνιος στη ζωή μου ήμουν εγώ”, γιατί ήθελα να βγάλω τον πατέρα μου ασπροπρόσωπο».

«Έγινα ένας Ράμπο»

«Ο πατέρας μου σκοτώθηκε σε ένα ηλίθιο αυτοκινητικό δυστύχημα στη Φιλοθέη όταν ήμουν 5 ημερών. Ήταν ένας υπερχαρισματικός άντρας, αρχηγός των αλεξιπτωτιστών, σημαιοφόρος στη Σχολή Ευελπίδων, μιλούσε πέντε γλώσσες. Ήταν πάρα πολύ ωραίος, ψηλός, 1.94. Σε αυτό δεν του μοιάζω, σε όλα τα άλλα είμαι ίδια. Έζησε οκτώ μέρες πριν πεθάνει, τα καταλάβαινε όλα και πριν φύγει φώναξε τον διοικητή του, ο οποίος έγινε νονός μου, τον κολλητό του φίλο, που ήταν και αυτός λοκατζής, και τους είπε: “Εσείς αναλαμβάνετε τώρα το παιδί μου, εγώ φεύγω”. Αυτοί οι δύο άνθρωποι με εκπαίδευσαν σαν να ήμουν στρατιώτης, με τεράστια αγάπη όμως. Μεγάλωνα και, ενώ ήμουν το κορίτσι με τα γαλλικά και το πιάνο, ταυτόχρονα κατάπια τα χαρακτηριστικά του πατέρα μου, έγινα ένας Ράμπο.

Πηγή: ΟΚ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved