Παλαιτσάκη:«Όταν έμπλεξα με την τηλεόραση το αντιμετώπισε σαν να βγήκα στο πεζοδρόμιο, να εκδίδομαι»
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Showbiz

Παλαιτσάκη:«Όταν έμπλεξα με την τηλεόραση το αντιμετώπισε σαν να βγήκα στο πεζοδρόμιο, να εκδίδομαι»

Η Νανά Παλαιτσάκη σε συνέντευξή της, μίλησε για τον τρόπο που είχε αντιδράσει η μητέρα της όταν διαπίστωσε ότι η κόρη της ξεκινούσε καριέρα στην τηλεόραση. 

Όπως εξήγησε, η μητέρα της είχε άλλη κουλτούρα καθώς προερχόταν από πλούσια οικογένεια και έτσι, όταν είδε τη Νανά Παλαιτσάκη να θέλει να ασχοληθεί με τα media και ειδικά με την τηλεόραση, έκανε σαν να πενθούσε.

palaitsaki-(2).jpg

Συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Η μητέρα μου ήταν εσωτερική στο Saint Joseph, που σημαίνει ότι μεγάλωσε σε ένα καθολικό μοναστήρι, έπαιζε πιάνο και διάβαζε Μπαλζάκ. H οικογένειά της, οικονομικά εύρωστη, της παρείχε τα πάντα. Με βοηθούς στο σπίτι, υπηρετικό προσωπικό, δεν είχε μπει σε μέσο μεταφοράς, εκτός από αεροπλάνο και τρένο, και είχε οδηγό μέχρι που έφυγε από τη ζωή. Διάβαζε Εστία και Καθημερινή και ήταν μια grande dame πάρα πολύ αυστηρή και αποστειρωμένη. Δεν είχε ανάγκη να εργαστεί, δεν δούλεψε ποτέ και, ως χήρα, δεν ξαναπαντρεύτηκε. Η μαμά μου με μεγάλωσε χωρίς να δίνει καμία σημασία στην εξωτερική μου εμφάνιση. Της έλεγαν “τι ωραίο κοριτσάκι”, “μυαλό να έχει” απαντούσε και ήθελε να ακολουθήσω πανεπιστημιακή καριέρα. Το γεγονός ότι έμπλεξα με την τηλεόραση το αντιμετώπισε σαν να βγήκα στο πεζοδρόμιο, να εκδίδομαι, κήρυξε πένθος».

«Νομιμοποίησα με την παρουσία μου το πολύ άγριο gossip»

«Είμαι της λογικής του Κώστα Βουτσά. Τον είχα ρωτήσει τι έκανε και είχε πάντα δουλειά, και μου είχε πει ότι “ποτέ δεν κόλλησα στο αν θα είμαι πρωταγωνιστής”. Εκτιμώ την εργασία και θεωρώ ότι η υπογραφή μου, όσο κι αν ακούγεται σνομπ, είναι πάνω από το πλαίσιο. Στο Alter είχα πάει μετά τον ΣΚΑΪ, όπου ήμουν υψηλόβαθμο στέλεχος πίσω από τις κάμερες. Η πρόταση της Ζήνας Κουτσελίνη ήταν πάρα πολύ επίμονη. Είπα “ωραία, θα ρισκάρω”, δεν ήξερα τη Φαίη Σκορδά ούτε τι εκπομπή έκανε. Νομιμοποίησα με την παρουσία μου το πολύ άγριο gossip. Δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ όλον αυτό τον Αρμαγεδδώνα που με είχε βρει. Είπα “αν δεν πυροβολήσω με τη δουλειά μου, δεν θα επιβιώσω”. Θυμάμαι, είχα πάρει την Άννα Συνοδινού να της κλείσω συνέντευξη για το Πολύ μπλα μπλα και δεν τολμούσα να της πω τον τίτλο της εκπομπής. Παρέδωσα 267 συνεντεύξεις προσώπων μέσα σε μια τηλεοπτική σεζόν».

Πηγή: ΟΚ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved