Κουλουκάκου: H προχωρημένη εγκυμοσύνη, τα λάθη του παρελθόντος, η αυτογνωσία & η ευγνωμοσύνη
Showbiz

Κουλουκάκου: H προχωρημένη εγκυμοσύνη, τα λάθη του παρελθόντος, η αυτογνωσία & η ευγνωμοσύνη

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Όλα για τη Ζωή μας» και μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για την αυτοβελτίωση, τα άγχη του σήμερα για το αύριο και το ευ ζην.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου η οποία πλέον βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, μίλησε για την αυτοβελτίωσή της και το ευ ζην λέγοντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:

«Θέλει ωριμότητα για να πεις πλέον ότι ζεις το παρόν. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει άγχος. Μετά τα 30 υπάρχει μια κατανόηση, μια αυτογνωσία. Εγώ χαλάρωσα μετά τα 40. Είμαι ευγνώμων για τα επαγγελματικά, για την ζωή μου, ζω το σήμερα. Δεν κοιτάς πίσω».

kouloukakou.jpg

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Υπάρχουν πράγματα που έχω μετανιώσει αλλά δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Δεν μπορείς να τα λησμονείς ή να θρηνείς για το τότε. Υπάρχει μία χαρμολύπη αλλά είναι απλώς παροδικές σκέψεις. Δεν είναι τρόπος ζωής. Εκτός και αν έχεις επιλέξει τη μοναχικότητα και ζεις μόνος σου και σε τρέφει το παρελθόν».

ola-gia-ti-zoi-mas.jpg

Όσο για τα λάθη του παρελθόντος, η Αντιγόνη Κουλουκάκου σημείωσε: «Συνήθως μας «στοιχίζουν» τα λάθη στις ανθρώπινες σχέσεις. Αυτά δεν διορθώνονται, απλά πατάς στοπ και πας παρακάτω. Εκεί είναι το λάθος, ότι γυρνάμε πίσω για να διορθώσουμε το λάθος μίας σχέσης που έχει σπάσει. Μου έχουν στοιχίσει φιλίες κάποια λάθη».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved