Νίκος Ψαρράς: Η σπάνια - λαμπερή έξοδος με τη σύντροφό του, Έλενα Καρακούλη
NDP Photo Agency
Showbiz

Νίκος Ψαρράς: Η σπάνια - λαμπερή έξοδος με τη σύντροφό του, Έλενα Καρακούλη

Ο Νίκος Ψαρράς μαζί με τη σύντροφό του, Έλενα Καρακούλη, παρακολούθησαν την πρεμιέρα της παράστασης ο «Πατέρας» σε μία σπάνια, αλλά λαμπερή βραδινή τους έξοδο

Ο γνωστός ηθοποιός γνώρισε τη σύντροφό του το 2012 στο Εθνικό Θέατρο που εκείνη ήταν δραματολόγος στην παράσταση «Τρωίλος και Χρυσηίδα». Η παράσταση μπορεί να μην ανέβηκε ποτέ, οι δυο τους όμως ερωτεύτηκαν και ζουν ευτυχισμένοι.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αποφεύγουν να μιλούν για την οικογένειά τους και τον γιο τους.

Ωστόσο, ο Νίκος Ψαρράς σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο «Στούντιο 4» αποκάλυψε:

«Όταν μπήκε η Έλενα στην πρόβα και περπατούσε και την είδα, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν "θα μπορούσε αυτή να είναι η μάνα του παιδιού μου;”. Μέχρι να καθίσει το είχαν πάρει χαμπάρι όλοι. Το κατάλαβε και εκείνη γιατί με πρόδωσε ο Νίκος Κουρής που της είπε "Έχεις ομορφύνει πολύ, να φανταστείς από την ώρα που μπήκες στην πρόβα ο Ψαρράς έχει τρελαθεί”. Βγαίναμε όλοι μαζί σαν θίασος και έγινε σιγά σιγά. Την επόμενη μέρα πήγα και της φίλησα το χέρι και της συστήθηκα γιατί είχα ντραπεί. Πολύ σύντομα συγκατοικήσαμε. Μετακόμισε σπίτι μου στον 1,5 μήνα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved