Ιωάννης Παπαζήσης: «Ξέρω ότι αυτό θα κάνω μέχρι να... πεθάνω»
Showbiz

Ιωάννης Παπαζήσης: «Ξέρω ότι αυτό θα κάνω μέχρι να... πεθάνω»

Ο Ιωάννης Παπαζήσης έδωσε πρόσφατα μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για τους στόχους της νέας χρονιάς, τα επαγγελματικά του σχέδια, καθώς και για το παρελθόν του πριν αποφασίσει να στραφεί και να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην υποκριτική.  

Ο γνωστός ηθοποιός, δε δίστασε να αποκαλύψει πως αυτό που αναζητά πλέον από την ζωή του είναι ένα γεγονός που θα τον αφήσει έκπληκτο. Δε του αρέσει να συμβιβάζεται και ένα από τα πράγματα για τα οποία είναι 100% σίγουρος είναι η μελλοντική ενασχόλησή του με τη σκηνοθεσία.

Βρισκόμαστε στις αρχές ενός νέου χρόνου. Κάνεις απολογισμούς συνήθως όταν τελειώνει ένα έτος;

Δεν το θέλω τόσο πολύ, αλλά συμβαίνει στο υποσυνείδητό μου. Παλαιότερα, μάλιστα, έκανα απολογισμούς κι έβαζα νέους στόχους. Πλέον, όμως, οι στόχοι μου είναι ξεκάθαροι και περιμένω από την ίδια τη χρονιά και από την ίδια τη ζωή να με εκπλήξουν. Νομίζω πως πάσχουμε από επανάληψη, γι' αυτό εκείνο που θα ήθελα από τη νέα τη χρονιά είναι να εκπλαγώ, να δω κάτι στη δουλειά μου και να ζήσω κάτι στη ζωή μου που να με εντυπωσιάσει.

papazisis.jpg

O Ιωάννης Παπαζήσης

Είπες ότι έχεις ξεκάθαρους στόχους. Ποιοι είναι αυτοί;

Όσον αφορά το θέμα της δουλειάς μου, έχω κλείσει με τους στόχους μου. Ξέρω ότι αυτό θα κάνω μέχρι να πεθάνω, δε θα αναζητήσω άλλες δουλειές στη ζωή μου, παράπλευρες ή ταυτόχρονες, θα συνεχίσω να παίζω και να παλεύω. Αν είμαι στην πρώτη γραμμή θα παλεύω να παραμείνω εκεί, αν είμαι στη δεύτερη θα παλεύω να πάω στην πρώτη. Σίγουρα θα με απασχολήσει στο άμεσο μέλλον η σκηνοθεσία, είναι κάτι που ήθελα από τότε που ήμουν στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι να εξακολουθήσω να παίζω με την ίδια όρεξη και αγάπη στο θέατρο, στο σινεμά και στην τηλεόραση.

Έχεις κάνει ποτέ άλλες δουλειές προκειμένου να επιβιώσεις;

Όσο ήμουν ηθοποιός όχι. Είχα την πολύ μεγάλη τύχη να βιοπορίζομαι από αυτή την δουλειά προτού αποφοιτήσω από τη σχολή. Ξεκίνησα να δουλεύω από το δεύτερο έτος και από τότε δε σταμάτησα. Παρόλο που έχω κάνει και κάποιες άλλες δουλειές στο παρελθόν, τίποτα δε με έχει τραβήξει και δε μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον όσο η υποκριτική. Αν και μου έχουν γίνει προτάσεις στην πορεία της ζωής μου να κάνω κι άλλα πράγματα, ποτέ δεν το επέλεξα.

Πηγή: Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved