Showbiz

Ελένη Βιτάλη: Η Χαρούλα αν τραγουδούσε ακόμη & έτσι θα ήταν καλυτέρα απ’ όλες. Είναι ψυχολογικό»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Η Ελένη Βιτάλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ακόμα δεν είδες τίποτα και αναφέρθηκε σε συναδέλφους της, σε προτάσεις που δέχτηκε, για τον γιο και τον εγγονό της που λατρεύει αλλά και για τον Βασίλη Καρρά. 

«Το ρεπερτόριο μας στη μουσική σκηνή ‘Βαβέλ’ κινείται αιρετικά, δεν είναι το κλασικό λαϊκό. Υπάρχει ένα παιδάκι μέσα μου, το οποίο νομίζω με προστατεύει πάντα. Δεν θα ήθελα να πεθάνω στο σανίδι» είπε αρχικά η αγαπημένη ερμηνεύτρια ενώ πρόσθεσε για τη Χαρούλα Αλεξίου που αποφάσισε να σταματήσει τις εμφανίσεις της θεωρώντας πως η φωνή της την έχει εγκαταλείψει: «Η Χαρούλα Αλεξίου αν τραγουδούσε ακόμη και έτσι θα ήταν καλυτέρα απ’ όλες. Θεωρώ ότι είναι ψυχολογικό το πρόβλημα της Χαρούλας. Αν βγει να τραγουδήσει θα ανοίξει πάλι η καρδιά μας».

Επίσης, η Ελένη Βιτάλη αποκάλυψε για πρώτη φορά πως της είχε γίνει πρόταση για μόνιμη συνεργασία της στο καστ της σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, εξηγώντας τους λόγους που τελικά αρνήθηκε.

Η ίδια συνέχισε μιλώντας με τα πιο τρυφερά λόγια για τον γιο της και τον εγγονό της: «Νιώθω μια τρυφερή προστασία που δουλεύω με τον γιο μου. Ο εγγονός μου με φωνάζει γιαγιακούλα μου γλυκιά. Το τραγούδι ‘Κιβωτός’ ξεκίνησα να το γραφώ ενώ ήμουν στο μαιευτήριο για να γεννήσω τον γιο μου».

Αναφερόμενη σε συναδέλφους της, η Ελένη Βιτάλη παραδέχτηκε: «Εξαιρετικός τραγουδιστής ο Νότης Σφακιανάκης, τον σέβομαι ως καλλιτέχνη και τον αγαπώ. Λυπήθηκα πάρα πολύ για τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή και καλό άνθρωπο, Βασίλη Καρρά».

Τέλος για κάποιες πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για εκείνη, επεσήμανε: «Δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος Λιάγκας έκανε τις δηλώσεις του για μένα για κακό».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved