Top 5: Το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου, η στήριξη της Ηλιάδη στον Γκέντσογλου & ο ξάδελφος του Μαρτίκα
Showbiz

Top 5: Το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου, η στήριξη της Ηλιάδη στον Γκέντσογλου & ο ξάδελφος του Μαρτίκα

Τοπ 5: Πολλά και ενδιαφέροντα ήταν την εβδομάδα που πέρασε -δεύτερη εβδομάδα του νέου έτους- τα θέματα που σας απασχόλησαν και αναδείξατε με τα «κλικ» σας... 

Ας δούμε λοιπόν ποια ήταν τα κορυφαία πέντε θέματα της εβδομάδας που πέρασε...

Survivor 2024: Ηλιάδη για Γκέντσογλου: «Ο γιος μας ούρλιαζε, έπεφτε κάτω & χτυπιόταν για τον μπαμπά»

Ενθουσιασμένοι είναι η Αγγελική Ηλιάδη και ο μικρός γιος της, ο Βασίλης με τις επιδόσεις του μπαμπά Σάββα Γκέντσογλου στον μακρινό Άγιο Δομίνικο και μίλησε γι' αυτό η τραγουδίστρια η οποία συγχρόνως δηλώνει και στενοχωρημένη που δεν πήγε εκείνη αν και της έγινε πρόταση.

Το μνημόσυνο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου - Ποιοι βρέθηκαν στο δείπνο

Το gossip-tv δημοσίευσε την περασμένη Τετάρτη (10/1) φωτογραφίες από το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αλλά και από το δείπνο που ακολούθησε λίγο αργότερα και έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Την αποκάλυψη ότι η Ελένη Μενεγάκη έπρεπε να επιστρέψει νωρίτερα από ό,τι θα μπορούσε από την Άνδρο όπου πέρασε με την οικογένειά της μέρος των γιορτινών ημερών έκανε η εκπομπή Γεια σου.

menegaki.jpg

Μαίρη Ραζή: «Με ειδοποίησαν πως τράκαρε ο γαμπρός μου. Το μωρό ήταν μόλις δυο μηνών»

Η Μαίρη Ραζή θυμήθηκε σε συνέντευξή της την πιο δυσάρεστη στιγμή που έζησε το 2023, τη χρονιά που μόλις έφυγε. Όπως είπε, για εκείνη ήταν σοκαριστικό το ότι την ενημέρωσαν ότι ο γαμπρός της είχε τρακάρει, την ίδια ώρα που το μωρό της κόρης της ήταν μόλις δύο μηνών.

razi-(5).jpg

Ο Σπύρος Μαρτίκας την εβδομάδα που πέρασε βρέθηκε σε θεατρική πρεμιέρα γνωστού ηθοποιού και τότε έγινε η αποκάλυψη: Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης είναι ξάδελφός του, συγγένεια που λίγοι γνώριζαν!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved