Μαίρη Συνατσάκη: Ξεσπά στα social για τα αισχρά σχόλια που δέχεται & αποφάσισε να κινηθεί νομικά
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Ξεσπά στα social για τα αισχρά σχόλια που δέχεται & αποφάσισε να κινηθεί νομικά

Ο κόμπος έφτασε στο... χτένι της Μαίρης Συνατσάκη η οποία φαίνεται πως αποφάσισε να πάρει μέτρα και να θέσει τα όριά της απέναντι σε όλους όσοι της στέλνουν αισχρά μηνύματα. 

Αφορμή για να ξεχειλίσει το ποτήρι ήταν η επίθεση... μίσους που δέχτηκε δημόσια όταν εκείνη ανέβασε ένα κείμενο που αναφερόταν στη δολοφονία της 41χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την τοποθέτησή της αυτή, η Μαίρη Συνατσάκη έλαβε ένα μήνυμα το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κράζετε τους άντρες, αλλά αν δεν υπήρχαν αυτοί ποιος θα σας προστατεύει;»

Τότε εκείνη ανέβασε ένα βίντεο κατά το οποίο απεικονίζεται να χτενίζει νευρικά τα μαλλιά της και να αναρωτιέται από τι χρειάζεται ένας άντρας να προστατεύσει μία γυναίκα...

https://www.instagram.com/reel/C133ssCLWMx/

Το θέμα δεν έμεινε εκεί αλλά μία μέρα μετά η γνωστή επιχειρηματίας και πρώην παρουσιάστρια δήλωσε μέσα από τα social:

«Όπως καταλαβαίνετε, αυτή την εβδομάδα, έχω ακούσει πάλι τα σχολιανά μου για αυτό το βίντεο που είπα τέσσερις λέξεις. Δημιούργησα όλη αυτή την αναστάτωση. Για το παιδί μου έχω ακούσει, για τον έτσι μου… αλλά για το επόμενο μήνυμα που έλαβα, τραβάω κόκκινη γραμμή».

Το όλο θέμα κορυφώθηκε, με τα αισχρά σχόλια να δίνουν και να παίρνουν και τη Μαίρη Συνατσάκη να παίρνει τελικά την απόφαση να δώσει τέλος σε όλο αυτό.

Απογοητευμένη, η ίδια έγραψε σε ανάρτησή της:

«Εν τω μεταξύ διαβάζω τα μηνύματά σας και είστε σοκαρισμένοι και μου λέτε «πω πω ποιος τα γράφει αυτά/πως γίνεται να τα λένε έτσι;». Ανέβασα το χθεσινό σαν αστείο. Δηλαδή είναι από τα πιο ελαφριά που μου έχουν γράψει αυτές τις ημέρες. Αν σας σόκαρε μη δείτε τα σχόλια κάτω από το βίντεο γιατί θα χάσετε την ελπίδα σας για την ανθρωπότητα».

Με νέα της ανάρτηση, η Μαίρη Συνατσάκη μάς ενημέρωσε ότι πρόκειται να κινηθεί νομικά και έχει ήδη στείλει στον δικηγόρο της κάποια από τα αισχρά σχόλια που έλαβε, τονίζοντας μάλιστα η ίδια πως οι αποστολείς αυτών των μηνυμάτων εμφανίζονται κανονικά με τα ονοματεπώνυμά τους.

Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved