Η εμφάνιση του Ρόκκου στη σκηνή, 2 εβδομάδες μετά τον χαμό του αδελφού του: «Θα φύγω χαρούμενα...»
Showbiz

Η εμφάνιση του Ρόκκου στη σκηνή, 2 εβδομάδες μετά τον χαμό του αδελφού του: «Θα φύγω χαρούμενα...»

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τον τραγικό χαμό του αδελφού του Νίκου, ο Στέλιος Ρόκκος με δύναμη ψυχής και αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως είναι επαγγελματίας, εμφανίστηκε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στη Θεσσαλονίκη για να ρίξει αυλαία σε αυτό το σχήμα με τον Διονύση Σχοινά, όπως είχε συμφωνηθεί εδώ και καιρό. 

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός από το πρώτο κιόλας λεπτό της εμφάνισής του επί σκηνής, έδειξε πως προτεραιότητά του ήταν η διασκέδαση του κόσμου που είχε σπεύσει να τον απολαύσει και ούτε σε μία στιγμή δεν άφησε να φανούν τα πραγματικά συναισθήματα θλίψης και πόνου που συνεχίζει να νιώθει για τον χαμό ενός τόσο αγαπημένου του προσώπου.

rokkos.jpg

Μόνο κάποια στιγμή που χρειάστηκε να υποδεχτεί στη σκηνή τον Διονύση Σχοινά είπε από μικροφώνου στον κόσμο που τον απολάμβανε: «Αυτό ήταν που χρειαζόμουν… την αγάπη και την αγκαλιά.

Αλήθεια σας ευχαριστώ πάρα πολύ... Δεν θα φύγω όμως έτσι, θα φύγω χαρούμενα» και φώναξε τον Σχοινά στο πλευρό του για να παρασύρουν για ακόμα μία φορά τον κόσμο σε ένα κεφάτο γλέντι, τραγουδώντας μαζί το «Όσο έχω εσένα».

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Ρόκκος παραμονής της Πρωτοχρονιάς βρέθηκε νεκρός σε παραλία στη Λήμνο όπου ζούσε και εργαζόταν ως ψαράς. Είχε φύγει λίγες ώρες πριν με τη βάρκα του για να ψαρέψει, όμως δεν επέστρεψε ποτέ. Η θλίψη για την οικογένειά του και του οικείους του είναι μεγάλη.

Δείτε το βίντεο με τη χθεσινοβραδινή εμφάνιση του Στέλιου Ρόκκου επί σκηνής:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved