Συγκινεί η ανάρτηση της Πρεζεράκου για τον θάνατο του πατέρα της: «Κάθε παιδί βιώνει μεγάλο σοκ»
Showbiz

Συγκινεί η ανάρτηση της Πρεζεράκου για τον θάνατο του πατέρα της: «Κάθε παιδί βιώνει μεγάλο σοκ»

Η Έρρικα Πρεζεράκου θέλησε σήμερα, (14/1) να κάνει μία αφιερωματική ανάρτηση για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή πριν από ακριβώς 20 χρόνια. 

Η όμορφη αθλήτρια και γυμνάστρια, όπως συνηθίζει, θέλησε να μοιραστεί με τους followers της τα συναισθήματα που την πλημμυρίζουν αυτή την τόσο δύσκολη για την ίδια ημέρα, παρ' όλο που έχουν περάσει τόσα χρόνια. Όσα χρόνια και αν περάσουν, όμως, όπως εξηγεί η ίδια η Έρρικα Πρεζεράκου, ο πόνος παραμένει και η ορφάνια είναι εδώ για να θυμίζει στο παιδί που έμεινε πίσω πως πρέπει να προστατεύει πλέον μόνο του τον εαυτό του.

Η Έρρικα Πρεζεράκου ανέβασε φωτό του πατέρα της και έγραψε στη λεζάντα:

«Σαν σήμερα πριν ακριβώς 20 χρόνια… το 2004 ολοκλήρωσε τον κύκλο του στην Γη ο πατέρας μου. Είναι αλήθεια… όποιο παιδί βιώνει αυτό το κλείσιμο κύκλου -σε οποία ηλικία και αν βρίσκεται– βιώνει μεγάλο σοκ και πόνο. Όμως παράλληλα το σπρώχνει να δυναμώσει και να προχωρήσει στο άνοιγμα ενός νέου κύκλου, είναι η αρχή ενός κύκλου που μας ζητάει εμείς να γίνουμε ο γονέας του εαυτού μας.

Είναι η στιγμή που μας ζητάει εμείς να μας φροντίσουμε, να μας αγαπάμε, να μας νοιαζόμαστε με όποιον τρόπο νιώσουμε ως καταλληλότερο για εμάς. Μεγάλη αγκαλιά πατέρα… με όσα μαθήματα και προκλήσεις μου άφησες για να με «συναντήσω». Καλή Κυριακή να έχουμε ηλιόλουστά μου πλάσματα».

Δείτε παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/C2Ew-IgMAvk/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved