Γιωργής Τσουρής: Αυτή είναι η ηθοποιός σύζυγός του! Η συνεργασία και ο ερχομός των παιδιών τους
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Showbiz

Γιωργής Τσουρής: Αυτή είναι η ηθοποιός σύζυγός του! Η συνεργασία και ο ερχομός των παιδιών τους

Ο Γιωργής Τσουρής έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Η σύζυγός του – για σένα που μπορεί να μην το γνώριζες- είναι επίσης ηθοποιός και μάλιστα συνεργάζονται στο θέατρο.

Πρόκειται για την Βάλια Παπακωνσταντίνου με την οποία είναι μαζί 15 χρόνια κι έχουν δυο παιδιά.

tsouris-(2).jpg

Οι δυο ηθοποιοί φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή Μαμά-δες και μίλησαν για τις προσπάθειες που έκαναν να αποκτήσουν παιδί αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν.

«Μετά τα δύο παιδιά, όταν επανήλθε η σεξουαλική μας ζωή στην ενεργό δράση, ένιωσα ξαφνικά σαν να μπορούμε να βιώσουμε ξανά νιάτα σε αυτόν τον τομέα γιατί δεν υπάρχει πια αυτός ο στόχος. Είναι σημαντικό να ανακαλύπτεις την έλξη με τον σύντροφό σου εξαρχής. Και ο λόγος που ήμασταν εξαρχής μαζί και ο λόγος που υπάρχουν αυτά τα παιδιά είναι γιατί ερωτευτήκαμε, ποθούμε ο ένας τον άλλον», είπε ανάμεσα σε άλλα ο Γιωργής Τσουρής ενώ η σύζυγός του, Βάλια αποκάλυψε:

«Η κόρη μας είναι τριών ετών και 20 μηνών ο γιος μας. Δεν είχε πέσει η κοιλιά μου από την πρώτη εγκυμοσύνη και έμαθα ότι είμαι ξανά έγκυος. Είχα πάθει πανικό που δεν είχα χάσει την κοιλιά. Ήταν έξι μηνών η κόρη μας όταν έμεινα έγκυος. Γυρνούσα σπίτι από βόλτα και είχα το τεστ στην τσάντα. Συναντιόμαστε στο ασανσέρ και του λέω “Αγάπη μου, σου έχω ένα δωράκι”. Και γίνεται μια παύση γιατί δεν το είχαμε στα σχέδιά μας. Στο πρώτο μας παιδί δυσκολευτήκαμε πολύ, μας πήρε 7 χρόνια. Θεωρούσαμε ότι θα δυσκολευτούμε να κάνουμε παιδί!

tsouris-(4).jpg

Κάποια στιγμή όταν έκλεισαν τα θέατρα λόγω κόβιντ, κάποια στιγμή μιλήσαμε για εξωσωματική. Με έψησε και πήγαμε στον γιατρό 2-3 φορές και μας είπε “Μην ξανάρθετε αν δεν το αποφασίσετε”. Την ημέρα που πήγαμε να κλείσουμε για εξωσωματική, ήμουν έγκυος. Στο πρώτο παιδί έσπασαν τα νερά στον 7ο μήνα, ήταν στη θερμοκοιτίδα και πήγαμε στο σπίτι χωρίς το παιδί και ήταν περίεργο»

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved