Προμηθέας Αλειφερόπουλος: Τα 14 χρόνια γάμου με τη σκηνοθέτη σύζυγό του & η λατρεία για τον γιο του
Showbiz

Προμηθέας Αλειφερόπουλος: Τα 14 χρόνια γάμου με τη σκηνοθέτη σύζυγό του & η λατρεία για τον γιο του

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Προμηθέας Αλειφερόπουλος μιλάει σε σπάνια συνέντευξή του για το πώς ισορροπεί μεταξύ οικογένειας και τέχνης, εσωστρέφειας και κοινωνικότητας…

Η αναζήτηση της ισορροπίας είναι βασική προτεραιότητα στη ζωή του Προμηθέα Αλειφερόπουλου και η σχέση του με τη σύζυγό του Φαίδρα Τσολίνα μετρά 14 χρόνια, στη διάρκεια των οποίων έχουν εξελιχθεί παράλληλα. Στα δυόμισι χρόνια σχέσης πήραν την απόφαση να πάνε για σπουδές κινηματογράφου στο Λονδίνο.

«Μαζί έχουμε πάει μέχρι την Ινδία για την ταινία ενός φίλου. Πριν από το παιδί, κάναμε και πολλά ταξίδια, ταιριάζει και στους δύο αυτό πάρα πολύ. Μια βαλίτσα την έχουμε πάντα στον αποθηκευτικό χώρο», λέει. Ο ηθοποιός βρίσκεται σε μια περίοδο της ζωής του που αξιολογεί αλλιώς τα σημαντικά της ζωής και η ανάγκη του να βρίσκεται κοντά στον μονάκριβο γιο του, Ορφέα, ορίζει και την πορεία του. «Ένας λόγος όμως που λέω πολλά "όχι" είναι γιατί θέλω να έχω χρόνο με το παιδί. Μου πρότειναν το καλοκαίρι σίριαλ με 150 επεισόδια. Γνωρίζω ότι, αν κάνω 150 επεισόδια και θέατρο, δεν θα υπάρχω. Το παιδί δεν θα με βλέπει ποτέ. Το ζύγισα. Είπα ότι θα πάει Α' Δημοτικού, που θα με έχει ανάγκη, είναι μεγάλη αλλαγή, να είμαι τελείως απών; Είναι πολλοί οι παράγοντες που με κάνουν να λέω "όχι". Και καλλιτεχνικοί και προσωπικοί. Αν είμαστε μανιακοί με τη δουλειά, μπορεί να λειτουργεί και ως δικαιολογία, ότι πρέπει να βγάζω λεφτά για την οικογένεια», λέει ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας και για τη σύζυγό του, Φαίδρα Τσολίνα, η οποία είναι βοηθός σκηνοθέτη και επίσης εργάζεται πολλές ώρες.

«Πέρυσι έκανα εγώ πίσω και δεν έκανα θέατρο για να κάνει εκείνη μια μεγάλη σειρά στο Apple TV, που απαιτούσε να δουλεύει 12ωρο για έξι μήνες», λέει. Οσο για το αν θέλουν να κάνουν δεύτερο παιδί, είναι κάθετος. «Εγώ το σκέφτομαι κατά καιρούς αλλά, στη συνολική απόφαση, λέμε "όχι", γιατί και οι δύο αγαπάμε πάρα πολύ τις δουλειές μας και δεν θέλουμε να δυσκολέψουμε τα πράγματα. Επίσης θέλουμε να μείνουμε και ως ζευγάρι μαζί και φοβόμαστε πολύ ότι ένα δεύτερο παιδί μπορεί να τίναζε τα πράγματα στον αέρα. Το βλέπουμε γύρω μας. Και όταν κάναμε το ένα παιδί ζοριστήκαμε, οπότε λέμε ότι είμαστε καλά εκεί που είμαστε».

Εκείνο που αγαπάει περισσότερο στη σχέση με τον γιο του είναι η επικοινωνία που πλέον έχουν. «Είναι φανταστικός ο Ορφέας μας αυτή την περίοδο. Μας αρέσει πολύ που έχουμε επικοινωνία μαζί του, αλλά και που είναι παιδί και τρυφερός. Πριν από λίγο καιρό, μου μιλούσε για κορίτσια. Όλα τα κορίτσια είναι τόσο όμορφα».

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved