Μητσικώστας: «Είμαι υπέρ του φυσιολογικού.Ένα παιδί πρέπει να μεγαλώνει με έναν άντρα & μια γυναίκα»
Showbiz

Μητσικώστας: «Είμαι υπέρ του φυσιολογικού.Ένα παιδί πρέπει να μεγαλώνει με έναν άντρα & μια γυναίκα»

Super Κατερίνα: Ο Γιώργος Μητσικώστας μίλησε στην εκπομπή του Alpha για το νομοσχέδιο που αφορούν στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. 

Όπως είπε ο ίδιος, το φυσιολογικό είναι ένα παιδί να μεγαλώνει με έναν άντρα και μια γυναίκα και δεν συμφωνεί καθόλου με το νέο νομοσχέδιο.

«Εγώ κατ’ αρχάς είμαι υπέρ του φυσιολογικού, δηλαδή ένα παιδί πρέπει να μεγαλώνει με έναν άντρα και μία γυναίκα. Αν πάνε να μου την πέσουν, υπάρχει η αναλογία που όπως λέγανε και παλιά, είναι το ying και το yang, το αρσενικό και το θηλυκό. Αυτά πρέπει να συνυπάρχουν σε ένα σπίτι», είπε αρχικά ο Γιώργος Μητσικώστας και συνέχισε:

«Εγώ λοιπόν δεν είμαι υπέρ αυτού του πράγματος, που πάει να καταστρατηγήσει όλο αυτό το φυσιολογικό που υπάρχει στην κοινωνία».

Να θυμίσουμε ότι επί του θέματος έχουν τοποθετηθεί πάρα πολλοί επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό χώρο οι οποίοι αντιτίθενται στην τεκνοθεσία και τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών. Ειδικά σε ό,τι αφορά την τεκνοθεσία, οι περισσότεροι καλλιτέχνες ή άνθρωποι της τηλεόρασης, επισημαίνουν τη σπουδαιότητα της μητέρας στη ζωή ενός παιδιού που την έχει απόλυτη ανάγκη για να μεγαλώσει ισορροπημένα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved