Θανάσης Βασιλάκος: «Κάθε αρχή έχει και ένα τέλος» - Το δημόσιο ευχαριστώ του τραγουδιστή
Showbiz

Θανάσης Βασιλάκος: «Κάθε αρχή έχει και ένα τέλος» - Το δημόσιο ευχαριστώ του τραγουδιστή

Ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις του Θανάση Βασιλάκου με τον Χρήστο Χολίδη και την Θέλξη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μετά την τεράστια επιτυχία που έκανε το σχήμα το προηγούμενο διάστημα, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε άψογα και έτσι έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ίδιος, μοιράστηκε μαζί μας διάφορες στιγμές από τις βραδιές που πέρασαν εκεί και έγραψε μερικά όμορφα λόγια στη λεζάντα του.

Στο αποχαιρετιστήριο αυτό ποστ του, δεν μας ενημέρωσε για το τι πρόκειται να κάνει στο άμεσο διάστημα, οπότε οι fans του περιμένουν πώς και πώς να ανακοινώσει το επόμενό του βήμα.

vasilakos-(1).jpg

«Κάθε αρχή έχει και ένα τέλος έτσι και σήμερα τελευταία μας βραδιά μετά από τέσσερις και πλέον μήνες...

Θέλω να πω ένα ευχαριστώ για την συνεργασία όλο αυτό τον καιρό στην επιχείρηση στον μαέστρο Κώστα Μποσνακη για την εμπιστοσύνη, στον Χρήστο Χολίδη για την εξαίρετη συνεργασία, στην αγαπημένη μου Θέλξη, σε όλους τους συναδέλφους (Ανχελίτα, Γιάννη Λάφη, Σταυρίνα και τα κορίτσια στο μπαλέτο, σε όλο το προσωπικό σε όλα τα πόστα και φυσικά στα φιλαράκια μου τους μουσικούς…

Πάνω απ’ όλα όμως οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που πραγματικά με στηρίξατε με την παρουσία και ήσασταν δίπλα μου εμπράκτως όλους αυτούς τους μήνες πραγματικά, σας χρωστάω ευγνωμοσύνη!!! Να σας έχει ο Θεός καλά !!! #final#show#thankyouall#vasilakos#live#party#bouzouki#instamusic#instavideo#onstage#love», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του ο Θανάσης Βασιλάκος.

Δείτε το post που έκανε παρακάτω:

https://www.instagram.com/reel/C2Cu_08NpHK/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved