Κωνσταντίνου & Ελένης: H «κυρία Νίτσα» έκανε νέα κουπ... σκουπ και έγινε viral στο Tik Tok!
Showbiz

Κωνσταντίνου & Ελένης: H «κυρία Νίτσα» έκανε νέα κουπ... σκουπ και έγινε viral στο Tik Tok!

Θυμάστε την... κουπ σκουπ που είχε κάνει η γκαρσόνα Α, Ελένη Βλαχάκη στο Κωνσταντίνου και Ελένης στην κυρία Νίτσα; Ήρθε η στιγμή να ανανεώσει την κουπ της ξανά η αγαπημένη περσόνα της θρυλικής σειράς! 

Η κατά κόσμον Μαρία Παλαιολόγου η οποία πριν από 23 χρόνια είχε υποδυθεί την κυρία Νίτσα στη σειρά που συνεχίζει να προβάλλεται κάθε μεσημέρι στον ΑΝΤ1, επισκέφτηκε τον κομμωτή της και είπε να θυμηθεί τη... κουπ σκουπ που της είχε κάνει η Ελένη Βλαχάκη ή αν προτιμάτε η Ελένη Ράντου όταν την είχε... δει κομμώτρια.

Όσοι είστε φανατικοί της σειράς θα θυμάστε το συγκεκριμένο επεισόδιο που έκανε ιδιαίτερα αγαπητή την περσόνα της κυρίς Νίτσας στον τηλεθεατή.

Η Μαρία Παλαιολόγου λοιπόν, εν έτει 2024 γίνεται viral με το βίντεο που ανέβηκε στο Tik Tok με την ίδια να αναφέρει ότι είναι πολύ χαρούμενη με τα νέα της μαλλιά.

«Δεν περίμενα ότι η Νίτσα θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία, αν και δεν είχα πολύ μεγάλο ρόλο. Ίσως επειδή κι εγώ έπαιζα ωραία, έκανα τον ρόλο ακόμα πιο ωραίο. Η πρόταση για να υποδυθώ τη Νίτσα ήρθε ξαφνικά.

Ήταν μια βοηθός στην παραγωγή που με είχε δει παλιότερα σε βιντεοκασέτες που έπαιζα με τον Βέγγο και τον Ψάλτη και μου είπε να πάω στη σειρά» είχε πει η Μαρία Παλαιολόγου σε τηλεοπτική της συνέντευξη για τον ρόλο που είχε αναλάβει στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης ο οποίος της χάρισε ακόμα μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved