Το ξέσπασμα για το δράμα του Λαμπάτου: «Ο Γιώργος δεν είχε ενημερώσει κανένα επίσημο φορέα ηθοποιών»
Showbiz

Το ξέσπασμα για το δράμα του Λαμπάτου: «Ο Γιώργος δεν είχε ενημερώσει κανένα επίσημο φορέα ηθοποιών»

Με μία μακροσκελή ανάρτησή του, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια μετά την αποκάλυψη ότι ο Γιώργος Λαμπάτος, ζει στην ανέχεια εδώ και καιρό. 

O γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στην Espresso, αποκάλυψε ότι ζει σε άθλιες συνθήκες, σε ένα υπόγειο κοντά στην πλατεία Αττικής, τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο Γιώργος Λαμπάτος δήλωσε με δάκρυα στα μάτια: «Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και να αυτοκτονήσω. Ξέρεις τι είναι να καπνίζω ακόμα και αποτσίγαρα που βρίσκω στο δρόμο; Να μην έχω πολλές φορές ένα κομμάτι ψωμί; Μου είχαν κόψει το ρεύμα για ενάμιση χρόνο. Δεν είπα σε κανέναν τίποτα, από αξιοπρέπεια.»

giorgoslabatos.jpg

Ο Γιώργος Λαμπάτος μεταξύ άλλων είπε: «Το επόμενο όμως βήμα είναι είτε να ζητήσω βοήθεια από το Σπίτι του Ηθοποιού, είτε να μείνω στο δρόμο. Έφτασα στο σημείο να χάσω την αξιοπρέπειά μου και να πέσω πολύ χαμηλά. Πέρασε από το μυαλό μου να δώσω τέλος στη ζωή μου, γιατί βλέπω την αδικία και βρίσκω συνεχώς μπροστά μου τοίχο».

Μπιμπίλας: «Ήρθαμε τώρα που το μάθαμε για να βρούμε λύσεις»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας απόψε (17/1) έκανε παράκληση μέσα από τα social media, δείχνοντας αποφασισμένος να βοηθήσει με κάθε τρόπο τον Γιώργο Λαμπάτο. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ έγραψε στην ανάρτησή του:

«Επειδή δημιουργούνται εσφαλμένες και περίεργες εντυπώσεις κι επειδή είμαστε πάλι στα πρόθυρα, από το σύνολο σχεδόν των τηλεοπτικών εκπομπών, να δημιουργηθεί ένα νέο λαϊκό σίριαλ που μάλλον δεν θα βοηθήσει μακροπρόθεσμα τον αγαπημένο συνάδελφο και φίλο, Γιώργο Λαμπάτο έχω να παρακαλέσω και να επισημάνω ορισμένα πράγματα».

spyrosmpimpilas_1705510706_3282384167381479397_4330389377.webp

Ο Σπύρος Μπιμπίλας με τον Γιώργο Λαμπάτο.

«Ο Γιώργος (όπως κι άλλοι ηθοποιοί που έχουν παρόμοια προβλήματα ανεργίας κι ανέχειας) δεν είχε ενημερώσει κανένα επίσημο φορέα ηθοποιών ΣΕΗ-ΤΑΣΕΗ-ΣΠΙΤΙ ΗΘΟΠΟΙΟΥ για το σοβαρό πρόβλημα του και δεν είχε ζητήσει βοήθεια από αξιοπρέπεια. Όμως οι φορείς δεν μπορούν από μόνοι τους να γνωρίζουν το προσωπικό δράμα του καθενός ηθοποιού που είμαστε πάνω από 10.000. Πόσω μάλλον αν δεν είναι ενταγμένοι ως μέλη. Ήρθαμε τώρα που το μάθαμε κι εμείς σε επικοινωνία για να βρούμε λύσεις με σοβαρό τρόπο χωρίς όλο αυτό να γίνει βορά των καναλιών. Θα παρακαλούσαμε να αποφευχθούν οι υπερβολές, να μην γίνονται επιπόλαια σχόλια και κυρίως να προστατευθεί ο ίδιος. Όσο για τις εκπομπές να αποφύγουν να γίνει όλο αυτό ένα δακρύβρεχτο μελό, αλλά να αναδείξουν τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου μας».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved