Συγκλονίζει η Άννα Φλωρινιώτη: «Έχω το κινητό του μπαμπά, στέλνω μηνύματα & απαντάω στον εαυτό μου»
Showbiz

Συγκλονίζει η Άννα Φλωρινιώτη: «Έχω το κινητό του μπαμπά, στέλνω μηνύματα & απαντάω στον εαυτό μου»

Μία άκρως συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε η Αννούλα Φλωρινιώτη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για τις απώλειες που βίωσε.

Η ίδια, μιλά στον Ανδρέα Θεοδώρου και στο περιοδικό Λοιπόν και αποκαλύπτει πώς είναι σήμερα μετά τον θάνατο του αδερφού της Νίκου αλλά και του πατέρα της, Γιάννη, ενώ αναφέρει και ότι έχει ακόμα το κινητό του μπαμπά της και στέλνει μηνύματα στον εαυτό της.

  • Πήγες σε κάποιον ψυχολόγο για να σε βοηθήσει;

Παίρνω κάποια ηρεμιστικά όταν δεν νιώθω καλά και όταν αρχίζουν να με ζώνουν οι σκέψεις ότι δεν θα τους ξαναδώ.Έχω απευθυνθεί και σε ψυχολόγο, αλλά ακόμη δεν έχω ξεκινήσει συνεδρίες. Όταν έφυγε ο μπαμπάς, ειδικά ο αδερφός μου, ο Νικολάκης, μου έλεγε ότι πρέπει να πάω σε ψυχολόγο.

Είχα πολλά προβλήματα τότε, δεν μπορούσα να κοιμηθώ, μούδιαζαν τα χέρια και τα πόδια μου. Έτρεχα σε γιατρούς, αλλά αρνιόμουν να πάρω φάρμακα, γιατί γενικά δεν τα πάω καλά. Τώρα όμως τα έχω ανάγκη. Για μένα ο μπαμπάς μου ήταν ο κολλητός μου, τα πάντα. Φαντάσου ότι οι σχέσεις μου ζήλευαν τον πατέρα μου, εξαιτίας του ότι ήμασταν τόσο δεμένοι, γι’ αυτό έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου όταν έφυγε. Ακόμη και τώρα του στέλνω μηνύματα, όπως πάντα.

nikos-floriniotis-annoula-florinioti.jpg
  • Τι εννοείς;

Έχω το κινητό του και στέλνω μηνύματα εκεί και απαντάω στον εαυτό μου από το δικό του. Έτσι αισθάνομαι ότι είναι κοντά μου μέχρι σήμερα.

  • Αισθάνθηκες λόγω των όσων συνέβησαν σαν κάποιος να σας καταράστηκε;

Το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό μου ήταν ότι κάποιος μας καταράστηκε. Γιατί και με τον αδερφό μου από την αρχή της αρρώστιας του συνέβησαν περίεργα πράγματα. Έγιναν λάθη και καθυστερήσεις. Όλο αυτό έδειχνε ότι κάτι εμποδίζει τη θεραπεία, θεωρώ ότι είναι γλωσσοφαγιά γιατί ήμασταν τόσο αγαπημένη οικογένεια, είπε η Άννα Φλωρινιώτη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved