Άννα Φλωρινιώτη: «Η πρώτη μου αγάπη πέθανε 27 ετών & είναι απέναντι από τον αδερφό & τον πατέρα μου»
Showbiz

Άννα Φλωρινιώτη: «Η πρώτη μου αγάπη πέθανε 27 ετών & είναι απέναντι από τον αδερφό & τον πατέρα μου»

Η Άννα Φλωρινιώτη παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και απάντησε σε ό, τι κι αν ρωτήθηκε.

Η γνωστή τραγουδίστρια δεν δίστασε να αποκαλύψει και ότι η πρώτη της αγάπη έχει πεθάνει σε πολύ μικρή ηλικία και βρίσκεται σε οικογενειακό τάφο απέναντι από τους δικούς της ανθρώπους.

  • Στο «J2US» τελικά θα σε δούμε;

Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Νίκο Κοκλώνη. Πριν γίνει το μοιραίο, είχε μιλήσει ο Κοκλώνης με τον αδερφό μου και του είχε υποσχεθεί ότι εκείνος, εγώ και η Γωγώ θα συμμετείχαμε σε κάποια εκπομπή του. Αυτό τότε είχε δώσει ζωή στον αδερφό μου, όλη μέρα μιλάγαμε για το τι θα βάλουμε και τι θα λέμε. Τώρα έμεινα εγώ να πραγματοποιήσω αυτό το όνειρο του Νικολάκη και ο μπαμπάς και ο αδερφός μου να με καμαρώνουν από ψηλά σαν να είναι μαζί μου. Αν με ρωτάτε θα μου κάνει πάρα πολύ καλό να είμαι με τον Νίκο Κοκλώνη (σ.σ σε κάποια εκπομπή), γιατί από μικρά περνάγαμε τέλεια μαζί και με έκανε να ξεχνάω όσα με προβλημάτιζαν. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα με πολύ θετική ενέργεια και ψυχή μικρού παιδιού.

  • Η μαμά σου πώς είναι;

Κλεισμένη στο σπίτι και προσπαθώ να τη βγάζω έξω. Εγώ αν δεν είχα τη μάνα μου μετά από αυτό που έγινε με τον Νίκο θα έφευγα στην Αμερική μόνιμα. Κάθισα πίσω για εκείνη και για να τακτοποιήσω όλες τις εκκρεμότητες. Αν καταφέρω και τα τακτοποιήσω όλα, μπορεί να πάρω και τη μητέρα μου και να φύγω. Δεν μπορώ να πηγαίνω στα μέρη που ήμουν με τον αδερφό μου, ούτε να πηγαίνω στα μαγαζιά και να βάζουν τα τραγούδια του πατέρα μου... Παθαίνω κρίσεις πανικού.

florinioti2.jpg
  • Η κόρη σου είναι το στήριγμα σου;

Ναι φυσικά. Ευτυχώς ο πατέρας της με βοηθάει πάρα πολύ και όταν έγινε αυτό με το μπαμπά, την ανέλαβε. Μου είπε να ηρεμήσω και έτσι η κόρη μου μένει πια με εκείνον. Είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί και δεν θέλω να την φορτίζω και εγώ.

  • Έχεις κάποιον σύντροφο αυτή την περίοδο;

Είμαι μόνη μου δεν θέλω κάποιον σύντροφο. Τελικά οι σύντροφοι όλο προβλήματα μου δημιουργούσαν. Δεν είμαι αρνητική στο να βρω κάτι, αλλά θέλω ο επόμενος άνθρωπος στη ζωή μου να με κάνει να χαμογελάω και όχι να μου δημιουργεί προβλήματα.

  • Πριν λίγο καιρό σχεδίαζες να παντρευτείς, αλλά τελικά χώρισες. Γιατί συνέβη αυτό;

Θα παντρευόμουν, μόνο και μόνο για τον πατέρα μου, γιατί παραπονιόταν ότι δεν με είχε πάει ποτέ νύφη στην εκκλησία, όπως ονειρεύεται ο κάθε πατέρας. Το είχα πει και στον σύντροφό μου όταν μου έκανε την πρόταση. Εμένα ποτέ δεν με ενδιέφερε ο γάμος. Είχα ετοιμάσει έναν γάμο υπερπαραγωγή, δεν είχα ασχοληθεί με το γαμπριάτικο, αλλά είχα επικεντρωθεί στο τι θα φορέσω εγώ, ο πατέρας μου και πώς θα είναι ο πρώτος μας χορός. (γέλια). Είχαμε πληρώσει τα πάντα, είχα ξεκινήσει το νυφικό, αλλά λόγω κορονοϊού αναβλήθηκε δυο φορές και μετά έφυγε ο πατέρας μου. Τότε ακύρωσα τον γάμο και χωρίσαμε γιατί θα έπρεπε να παντρευτώ και δεν πλέον δεν υπήρχε λόγος. Δεν ήμουν καλά και δεν ήθελα κανέναν δίπλα μου.

  • Άγχος με τον χρόνο έχεις, κάνεις μπότοξ;

Βέβαια, δεν φταίω εγώ είναι το DNA από του μπαμπά μου τη μεριά. Και η γιαγιά μου όταν ζούσε και ήταν 85 χρονών μου ότι είχε πει ότι θέλει να κάνει τατουάζ στα φρύδια, γιατί έτρεμαν τα χέρια της και δεν μπορούσε να τα βάψει (γέλια).

  • Αντιμετώπισες ποτέ στη ζωή σου κάποιον μεγάλο κίνδυνο;

Έπαθα ανακοπή μπροστά στον πατέρα και τον αδερφό μου από αλλεργία σε ένα φάρμακο. Ήμουν 23 ετών λίγο πριν κάνω την κόρη μου. Ευτυχώς ήμουν στο νοσοκομείο και μου έκαναν ηλεκτροσόκ μπροστά τους. Είχαν πάθει σοκ, ούρλιαζαν και έκλαιγαν, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά.

  • Φοβάσαι τον θάνατο;

Καθόλου, γιατί έχω πάρα πολλούς που θα συναντήσω εκεί. Η πρώτη μου αγάπη πέθανε 27 ετών και είναι σε οικογενειακό τάφο ακριβώς απέναντι από τον πατέρα μου και τον αδερφό μου. Πέθανε από καρκίνο στο στομάχι. Ήταν και αυτό ένα πολύ μεγάλο χτύπημα για μένα και έκανα χρόνια να τον ξεπεράσω.

  • Τι ονειρεύεσαι πια;

Δεν έχω πλέον κανένα όνειρο. Το μόνο που θέλω είναι οι δικοί μου που έχουν απομείνει να είναι καλά, είπε η Άννα Φλωρινιώτη στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved