Άννα Φλωρινιώτη: «Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου μετά τον θάνατο του πατέρα μου»
Showbiz

Άννα Φλωρινιώτη: «Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου μετά τον θάνατο του πατέρα μου»

Συγκλονίζει η νέα συνέντευξη της Άννας Φλωρινιώτη, μετά και την απώλεια του αδερφού της.

Όπως είπε η ίδια, τα όσα συνέβησαν στην οικογένειά της, ήταν αρκετά για να σκεφτεί να βάλει τέλος στη ζωή της.

  • Τον αδερφό σου τον βλέπεις στα όνειρά σου;

Όχι καθόλου. Και τον πατέρα μου κάθε μέρα τον παρακάλαγα να εμφανιστεί στα όνειρά μου για να μου πει ότι είναι καλά και δεν εμφανιζόταν. Εμφανίστηκε μετά το δίμηνο. Είδα δυο όνειρα. Στο ένα είχα φύγει από το σπίτι μου, που στην πραγματικότητα δεν ήταν δικό μου, και πήγαινα μια βόλτα. Ξαφνικά στον δρόμο θυμήθηκα ότι έχω ξεχάσει κάτι. Όταν επέστρεψα λοιπόν στο σπίτι και άνοιξα την πόρτα, είδα τον πατέρα μου με ένα λευκό κοστούμι να χτενίζεται μπροστά σε έναν καθρέφτη. Γύρω του ήταν η Γωγώ, ο Νίκος και ο άλλος μου αδερφός και ήθελαν να μου κάνουν έκπληξη και να γυρίσουμε βίντεο κλιπ. Στο δεύτερο όνειρο που είδα τον είχα αγκαλιά και επειδή αισθανόμουν ότι έχει φύγει τον έσφιγγα πάρα πολύ.

  • Πολλοί είπαν ότι ο Θεός πήρε τον πατέρα σου πρώτο, για να μην δει τον χαμό του Νίκου, το πιστεύεις;

Δεν ξέρω τι έκανε ο Θεός, πάντως εμένα μου έπαιξε άσχημα παιχνίδια. Όλη μου η οικογένεια πιστεύει πάρα πολύ, όμως εγώ τώρα είμαι νευριασμένη με αυτά που έχουν συμβεί.

florinioti2.jpg
  • Το γεγονός ότι κάποιοι σε έκριναν αυστηρά επειδή πήγες τα γενέθλια της Γωγώς Γαρυφάλλου μετά τον θάνατο του αδερφού σου, σου έδωσε τη χαριστική βολή;

Τι θέλουν να με δουν σε καμία νευρολογική κλινική να ησυχάσουν; Βέβαια δεν είναι έτσι όλος ο κόσμος, ίσα ίσα που παίρνω πολύ αγάπη από τους ανθρώπους που με συναντούν είτε στον δρόμο, είτε στην δουλειά. Υπάρχουν μερικοί που κάθονται πίσω από έναν υπολογιστή και εξαιτίας της βαρετής ζωής τους θέλουν να δημιουργούν προβλήματα στους άλλους. Δεν με νοιάζει το να γινόταν κάτι τέτοιο σε κάποια άλλη φάση της ζωής μου, αλλά να μην σέβονται τον πόνο μου και να θέλουν να με ρίξουν ακόμη πιο κάτω δεν το αντέχω. Δεν πήγα να διασκεδάσω, ήρθε απλά η Καρουσάκη να πει το χρόνια πολλά στη Γωγώ, ούτε τούρτα είχαμε, ούτε τίποτα.

  • Υπήρξαν φορές που, μετά από όσα συνέβησαν, σκέφτηκες να βάλεις τέλος στη ζωή σου;

Ναι, στην αρχή μετά τον θάνατο του μπαμπά μου σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Με κράτησε όμως ο αδελφός μου. Έπρεπε να ζήσω και να είμαι δυνατή για εκείνον.

  • Η επόμενη μέρα για εσένα πώς είναι;

Εγώ δουλεύω στο κομμωτήριο της κολλητής μου, στη ρεσεψιόν και Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζομαι σε διάφορα κλαμπ, όπου κάνω events. Είναι ψυχοθεραπεία για μένα, είπε η Άννα Φλωρινιώτη στο Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved