Αλέξανδρος Δαβιλάς: «Είχαν ανεβάσει μια φωτό μου και σχολίαζαν ότι είμαι χοντρός και αγύμναστος»
Showbiz

Αλέξανδρος Δαβιλάς: «Είχαν ανεβάσει μια φωτό μου και σχολίαζαν ότι είμαι χοντρός και αγύμναστος»

Ο Αλέξανδρος Δαβιλάς φέτος ξεχωρίζει με το ρόλο του Μελέτη στην επιτυχημένη και πολύπαθη σειρά «Έρωτας φυγάς».

Επίσης πρωταγωνιστεί παράλληλα και στην θεατρική παράσταση «Κεκλεισμένων των θυρών» και μιλά για όλα στον Ανδρέα Θεοδώρου και στο περιοδικό Λοιπόν.

  • Πιστεύεις πως τα πρόσωπα που έχουν καταγγελθεί, θα μπορέσουν εύκολα να ξαναενταχθούν στον χώρο;

Ελπίζω να μην ενταχθούν. Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω περισσότερο το συγκεκριμένο κομμάτι. Δεν πρέπει να ενταχθούν. Παρά μόνο αν σωφρονιστούν και καταλάβουν το λάθος τους. Τότε ναι και πιστεύω πως τότε θα τους βοηθήσουν ακόμα και εκείνοι που υπέφεραν από αυτούς.

  • Έχεις βιώσει στην πορεία σου άσχημες συμπεριφορές;

Δεν έχω βιώσει άσχημες στιγμές, γιατί από νωρίς έβαζα τα όριά μου. Όταν κάποιος μου μίλαγε άσχημα, του απαντούσα όπως έπρεπε, να χωρίς να φοβάμαι ότι θα απολυθώ. Έτσι με μεγάλωσαν οι γονείς μου, όταν αισθάνομαι ότι με θιγούν να απαντάω, πάντα με σεβασμό. Μόνο ένας σκηνοθέτης μου έχει μιλήσει άσχημα και με έχει κάνει να μην αισθάνομαι καλά, σε θεατρική παράσταση. Αλλά όταν σήκωσα και εγώ τον τόνο της φωνής μου, άλλαξαν όλα (δυστυχώς άργησα να το κάνω). Τώρα όποτε με βλέπει, με αγκαλιάζει και με φιλάει.

  • Ποια είναι η σχέση σου με τα social media;

Εντάξει δεν έχω κάποια τρελή σχέση μαζί τους. Ανεβάζω καμία φωτογραφία στο Instagram κάνω κάποιο στόρι και μέχρι εκεί. Το πιο ακραίο περιστατικό ήταν όταν κάπως είχε βρεθεί ο αριθμός του κινητού μου και ανέβηκε από ένα fanpage, με έπαιρναν κάθε 5 λεπτά τηλέφωνο για πολλές μέρες. Στο τέλος εξήγησα στον καθένα ότι είναι άσχημο αυτό που γίνεται και το σεβάστηκαν όλοι.

  • Οι αρνητικές κριτικές σε επηρεάζουν;

Δεν με επηρεάζουν καθόλου. Θυμάμαι στην πρώτη σειρά που έπαιξα, στην «Επιστροφή» στον Ant1, σε μια σελίδα που είχαν φτιάξει στο Facebook είχαν ανεβάσει μια φωτογραφία μου και σχολίαζαν ότι είμαι χοντρός και αγύμναστος. Στην αρχή ένιωσα πολύ άσχημα, αλλά μετά συνειδητοποίησα πως όλοι αυτοί που σε κρίνουν, ειδικά για την εξωτερική σου εμφάνιση, συνήθως είναι άνθρωποι που έχουν κακία μέσα τους… Άρα δεν πρέπει να έχουν την δύναμη να σε επηρεάζουν, είπε ο Αλέξανδρος Δαβιλάς.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved