Αλέξανδρος Δαβιλάς: «Ακόμα δεν έχω δεχτεί τον θάνατό του. Τον αγαπούσα πολύ»
Showbiz

Αλέξανδρος Δαβιλάς: «Ακόμα δεν έχω δεχτεί τον θάνατό του. Τον αγαπούσα πολύ»

Για την οικογένειά του μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του, ο γνωστός ηθοποιός Αλέξανδρος Δαβιλάς.

Ο ίδιος, μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου, ανέφερε ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον θάνατο του πολυαγαπημένου του παππού.

  • Έχεις έναν δίδυμο αδερφό, τον μπερδεύουν με εσένα; Του έχει συμβεί κάτι περίεργο λόγω της ομοιότητάς σας;

Έχω ναι, τον Ολύμπιο. Ξέρω, έχει ιδιαίτερο όνομα. Τον μπερδεύουν συχνά μαζί μου, βέβαια εγώ είμαι πιο όμορφος, αστειεύομαι. Το έχω ξαναπεί το συγκεκριμένο γεγονός, κάποια στιγμή είχε πάει διακοπές και στο ξενοδοχείο τον ρώτησαν αν είναι ηθοποιός, εκείνος στην αρχή για πλάκα απάντησε ναι, αλλά ύστερα που τον κέρασαν κάτι ποτά που είχε πάρει συνέχισε να λέει πως είμαι εγώ.

Έφτασε σε σημείο να βγάλει ακόμα και φωτογραφίες με το προσωπικό του ξενοδοχείου. Είναι μια πολύ αστεία ιστορία. Τον αγαπάω παρά πολύ… Το 2022 μας έκανε και το ωραιότερο δώρο, την ανιψιά μου, που είχε την ατυχία να πάρει το όνομα του πατέρα της, Ολυμπία. Είμαι ένας χαζός θείος και τον ευχαριστώ πραγματικά γι’ αυτό.

alexandros-davilas.jpg
  • Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σου που ενδεχομένως σε έκανε να αναθεωρήσεις όσα είχες δεδομένα;

Ο θάνατος του παππού μου. Έγινε κάπως γρήγορα, μπορώ να πω πως ακόμα δεν το έχω δεχτεί. Τον αγαπούσα και τον αγαπάω ακόμα πάρα πολύ. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα τον έχανα και όταν συνέβη, κατάλαβα πως όλα είναι εφήμερα, άρα πρέπει να τα απολαύσουμε και να τα ζήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε.

  • Ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχεις κάνει για έναν έρωτα;

Ο έρωτας παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου. Αν δεν είμαι ερωτευμένος, νιώθω πως κάτι δεν πάει καλά, οπότε προσπαθώ πραγματικά να διατηρώ τον έρωτα, ακόμα και αν είμαι σε σχέση αρκετό καιρό. Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει, ήταν να κάθομαι σε μια σχέση που με πληγώνει, που με κάνει να αισθάνομαι ένα τίποτα, απλά και μόνο επειδή όταν την έβλεπα, ήμουν ήρεμος και χαρούμενος. Αυτή είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει, είπε ο Αλέξανδρος Δαβιλάς.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved