Χαλακατεβάκης: Το πρόβλημα υγείας και η δύσκολη σκηνή: «Χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπε ότι πέθανε»
Showbiz

Χαλακατεβάκης: Το πρόβλημα υγείας και η δύσκολη σκηνή: «Χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπε ότι πέθανε»

Στα σύρματα της ΕΡΤ απολαμβάνουμε φέτος τον Βασίλη Χαλακατεβάκη, οποίος μιλά για όλους και για όλα.

Ειλικρινής, ευδιάθετος, δεν δίστασε να απαντήσει σε ό,τι και αν ρωτήθηκε.

  • Το θέμα με την υγεία σας είναι κάτι που σας απασχολεί;

Έχω αφήσει πίσω μου το θέμα αυτό. Τα τελευταία χρόνια η υγεία μου είναι πολύ καλά. Έχω περάσει τις περιπέτειές μου, όπως και όλος ο κόσμος. Αλλά σημασία έχει να είσαι δυνατός, γερός, να ψάχνεσαι για να μην δημιουργηθεί πάλι πρόβλημα και να προχωράς. Μια φορά τον χρόνο θα κάνω όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, γιατί με αυτά τα πράγματα δεν παίζουνε. Είμαι πολύ συνεπής σε αυτό το κομμάτι και από τότε που νόσησα μέχρι τώρα, είναι τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου.

  • Μέσα από κάποιον έλεγχο που είχατε κάνει, ανακαλύψατε το θέμα του καρκίνου;

Είχα πάει τότε δύο χρόνια πριν εμφανιστεί κάτι, να κάνω έναν έλεγχο και αυτός ο άνθρωπος εκεί, δεν έδωσε την απαραίτητη σημασία που έπρεπε. Είχα ένα πρόβλημα με το έντερό μου, αλλά τότε δεν μου είπε κανείς ότι πρέπει να κάνω μια κολονοσκόπηση. Θα είχα προλάβει το θέμα πολύ πριν προκύψει, μόνο με αυτήν την εξέταση. Μετά από δύο χρόνια εμφανίστηκε ο καρκίνος και το αντιμετώπισα ευτυχώς.

1683024811199-169454148-XALAKATEVAKIS.jpg
  • Σας ταλαιπώρησε αρκετά αυτή η περιπέτεια;

Μία διετία ήταν η ταλαιπωρία μου. Έκανα δύο χειρουργεία και δύο θεραπείες. Τα έχω αφήσει πίσω μου όλα αυτά πια. Προχωράμε μπροστά με αισιοδοξία και χαρά.

  • Η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας σας ποια ήταν;

Ήταν στο τελευταίο γύρισμα που είχα στο «Καφέ της Χαράς» του δεύτερου κύκλου, ήταν να πω τη φράση: «Πού είναι η νύφη να έρθει να της τραγουδήσω» και τότε χτύπησε το τηλέφωνό μου και μου είπε ο αδερφός μου: «Η μητέρα μας πέθανε». Έπρεπε εγώ εκείνη τη στιγμή να τραγουδήσω. Εκατό άνθρωποι μπροστά μου και έπρεπε να συνεχίσω τη σκηνή και να ολοκληρώσουμε. Έκανα την καρδιά μου πέτρα είπα την ατάκα μου και έφυγα μετά για τα διαδικαστικά. Έτσι είναι… Η ζωή συνεχίζεται, είπε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης στο Λοιπόν και στον Παναγιώτη Βαζαίο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved