Σωκράτης Αλαφούζος: Η σπάνια δημόσια έξοδος με τη σύντροφό του, Λάουρα
Showbiz

Σωκράτης Αλαφούζος: Η σπάνια δημόσια έξοδος με τη σύντροφό του, Λάουρα

Ο Σωκράτης Αλαφούζος και η σύντροφός του, Λάουρα, έκαναν μία κοινή εμφάνιση στην Ελλάδα και τράβηξαν όλα τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας πάνω τους.

Αφορμή για την κοινή έξοδο του ζευγαριού στάθηκε η κοπή πίτας «για το Καλό του Χρόνου» σε γνωστή αίθουσα τέχνης.

Αν και ο γνωστός ηθοποιός μένει μόνιμα στην Αμερική, καθώς εκεί σπουδάζει και η κόρη του, όλοι μαζί επισκέφτηκαν την Ελλάδα για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους.

Ο Σωκράτης Αλαφούζος εδώ και 7 χρόνια ζει στην Αμερική, διδάσκει στο πανεπιστήμιο και όπως λέει, ένας από τους σκοπούς της ζωής του είναι να βοηθήσει νέα παιδιά να αποφύγουν κάποια εμπόδια στην καριέρα τους.

Οι δύσκολες στιγμές του ηθοποιού στο εξωτερικό

Η κόρη του ζούσε στην Ελλάδα και όπως λέει, δεν ήταν εύκολο να μην τη βλέπει, όμως είχε πλάνο.

«Φρόντισα να πάει σε ένα καλό σχολείο και να έρθει για σπουδές στην Αμερική. Η Μαρίλια έκανε θαύματα και τώρα τελειώνει το πρώτο έτος των σπουδών της στα οικονομικά εδώ στην Καλιφόρνια. Είχα αλλάξει το πρόγραμμά μου και είχα ελεύθερα τα απογεύματα για την κόρη μου. Πολλές φορές μιλούσαμε και κοιμόταν με το skype ανοιχτό».

«Μου έλειπε η αγκαλιά της κόρης μου. Οι πιο δύσκολες στιγμές ήταν αυτές του αποχωρισμού. Φυσικά θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα. Θα έρθει η ώρα. Τώρα είναι το παιδί μου εδώ».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο Σωκράτης Αλαφούζος υπήρξε στο παρελθόν ζευγάρι με τη Βάσω Γουλιελμάκη. Ήταν παντρεμένοι από το 2001 μέχρι το 2008 κι απέκτησαν την κόρη τους, η οποία είναι πλέον 19 ετών.

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα από την πρόσφατη έξοδο του Σωκράτη Αλαφούζου με τη σύντροφό του, Λάουρα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved