Love is in the air: Το τρυφερό story του Γιώργου Παπακώστα με την κούκλα σύντροφό του
Showbiz

Love is in the air: Το τρυφερό story του Γιώργου Παπακώστα με την κούκλα σύντροφό του

Ο Γιώργος Παπακώστας είναι ένας από τους πιο γνωστούς σεφ, ενώ η τηλεοπτική συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη κρατάει χρόνια. Ο Γιώργος Παπακώστας όπως έχει αποκαλύψει έχει βρει τον έρωτα εδώ και δύο χρόνια περίπου στα μάτια της εντυπωσιακής συντρόφου του και τώρα γιορτάζει τα γενέθλιά της!

Με αφορμή τα γενέθλια της αγαπημένης του, ο γνωστός σεφ και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία της.

Σε story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε την φωτογραφία της και έγραψε: «Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου. Σ’ αγαπώ μέχρι το φεγγάρι».

d8f59cbda5464ec5898dd1915938d64f.webp

Οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους ευτυχισμένοι, με την κοπέλα να έχει μετακομίσει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη για χάρη του συντρόφου της με σκοπό να γίνουν αχώριστοι. Όσοι τους γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, και πολλοί αναφέρουν πως είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Ο γνωστός σεφ έχει αποφασίσει από την πρώτη στιγμή να μην προβάλλει την προσωπική του ζωή, ενώ περιορισμένες είναι και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Η σύντροφός του, Φωτεινή έκανε κι εκείνη την εξαίρεση πρόσφατα και δημοσίευσε τα social media ένα κοινό τους στιγμιότυπο με αφορμή την γιορτή του Γιώργου Παπακώστα στην οποία είχε γράψει: «Χρόνια πολλά στο πιο όμορφο αγόρι που μου έμαθε να ξεχωρίζω το κασέρι, από το τυρί και την οικοδομή από την πολυκατοικία, και με έκανε να αφήσω τη Θεσσαλονίκη για πάρτη του. Να σε χαίρομαι και να με ταλαιπωρείς για μια ζωή».

1675703084246-614600210-2.webp

Με την σειρά του, ο Γιώργος Παπακώστας είχε μιλήσει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Mega Καλημέρα» και είχε αποκαλύψει ότι στα σχέδιά του είναι ο γάμος.

«Ακόμα δε θεωρώ ότι είμαι αναγνωρίσιμος. Πιο πολύ με ενοχλεί όταν μετά τις φωτογραφίες των παπαράτσι ασχολούνται με αυτές, παρά με την ιδιότητά μου. Με τη Φωτεινή είμαστε μαζί και δεν με νοιάζει αν μας βγάλει κάποιος παπαράτσι φωτογραφίες. Επειδή μεγάλωσα σε “δεμένη” οικογένεια, πάντα ήξερα ότι θέλω να παντρευτώ, αλλά και να παραμείνω παντρεμένος όταν παντρευτώ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπακώστας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved