«Φοβόμουν μη μεγαλώσω και φύγεις», γράφει η Μαρία Ηλιάκη για τη μαμά της και το βίντεο της συγκινεί
Showbiz

«Φοβόμουν μη μεγαλώσω και φύγεις», γράφει η Μαρία Ηλιάκη για τη μαμά της και το βίντεο της συγκινεί

Ιδιαίτερα φορτισμένη η σημερινή ημέρα για τη Μαρία Ηλιάκη.

Η μητέρα της σαν σήμερα θα είχε την ονομαστική της εορτή και με συγκίνηση της αφιερώνει ένα βίντεο γεμάτο από τις στιγμές τους.

76341dbb-iliaki.jpg

«Θυμάμαι μικρή ποσο πολύ φοβόμουν μη μεγαλώσω και «φύγεις»… ακόμα μου λείπουν αυτές οι στιγμές…. χρόνια πολλά μαμά κι ας μην είσαι έδω …❤️ ❤️ @afanhs.hrwas σ’ευχαριστω που οι δημιουργίες σου μου βγάζουν κάθε φορά τόσα συναισθήματα», έγραψε στη λεζάντα προκαλώντας δεκάδες άλλα συναισθήματα στους followers της, οι οποίοι έσπευσαν να της κάνουν ένα όμορφο σχόλιο για την ανάρτησή της.

Στο σχετικό reel ακούγονται οι στίχοι: «Σαν αδειανό καρουζέλ, η ζωή μας γυρνά και φωνές πουθενά, μεγαλώσαμε πια... Κι ο κακός Δρακουμέλ έγινε η μοναξιά, που σφιχτά μας κρατά».

https://www.instagram.com/reel/C2PZsMriLBr/

«Ήταν δυναμική, το στήριγμά μου. Και μου πήρε καιρό να συνειδητοποιήσω ότι έπρεπε να γίνω εγώ το δικό της στήριγμα. Θυμάμαι ότι τις πρώτες μέρες που συνέβη αυτό- και ντρέπομαι τώρα που το λέω- απέφευγα να πάω να την δω. Έβρισκα δικαιολογίες για να μην την βλέπω. Δεν το είχα δεχτεί. Σιγά σιγά το αποδέχτηκα μέχρι ενός βαθμού- όχι πλήρως και τα πράγματα πήγαν καλύτερα. Τώρα που είναι κατάκοιτη πρέπει να είμαι εγώ η μαμά της. Αλλαγή ρόλων. (...) Δεν μπορώ να φανταστώ πώς αισθάνεται γιατί δεν μπορεί να επικοινωνήσει καλά», είχε πει η ίδια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved