Στο Άγιο Όρος ο Νίκος Πολυδερόπουλος μετά το «φευγιό» του αδερφού του – Τι αποκάλυψε η Παλληκαράκη;
Showbiz

Στο Άγιο Όρος ο Νίκος Πολυδερόπουλος μετά το «φευγιό» του αδερφού του – Τι αποκάλυψε η Παλληκαράκη;

Κλονισμένος από την ξαφνική απώλεια του αδερφού του ο Νίκος Πολυδερόπουλος βρήκε ηρεμία στον τόπο που πάντα αναζητά η ψυχή του.

Πρόσφατα ο ηθοποιός στην πρώτη του ανάρτηση μετά τον χαμό του 28χρονου αδερφού του από ανακοπή τις ημέρες των Χριστουγέννων, ανέβασε μια φωτογραφία από το Άγιο Όρος.

Συχνά ο ηθοποιός μιλά για τη σχέση του με το Θεό και έτσι σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής του θέλησε να απομονωθεί εκεί.

polyderopoulos.jpg

Η συνάδελφός του, Νίκη Παλληκαράκη μάλιστα μίλησε για τον Νίκο Πολυδερόπουλο τονίζοντας πως το θέατρο είναι πάντα βάλσαμο σε δύσκολες στιγμές.

«Το θέατρο είναι ένα βάλσαμο για την ψυχή. Εγώ επειδή το βίωσα πρόσφατα με την απώλεια της μητέρας μου, είχα την ανάγκη να παίξω πριν γίνει καν η κηδεία, είχα ανάγκη. Είναι μεγάλο αποκούμπι η δουλειά και γενικώς η δουλειά για όλους, πάντα μας κάνει να ξεχνάμε για λίγο. Ο καθένας όπου νομίζει και όπου μπορεί ακουμπάει για να ηρεμεί η ψυχή του», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το απόσπασμα

«Όποτε “κλέβω” χρόνο από την δουλειά πηγαίνω στο Άγιο Όρος, βρίσκομαι πιο κοντά στον εσωτερικό εαυτό μου και στον Θεό. Στο Άγιο Όρος πήγα πρώτη φορά πριν τρία χρόνια, ένιωσα την πνευματική ηρεμία», έχει δηλώσει ο ηθοποιός.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved