Διονυσία Κουκίου: Ο άντρας που "έκλεψε την καρδιά" της Σταρ Ελλάς 2008
Showbiz

Διονυσία Κουκίου: Ο άντρας που "έκλεψε την καρδιά" της Σταρ Ελλάς 2008

Η Διονυσία Κουκίου, η Σταρ Ελλάς του 2008 που φέτος την απολαμβάνουμε στο My Style Rocks είναι ευτυχισμένη και τρελά ερωτευμένη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα, ΟΝ time, είναι ερωτευμένη στο πλευρό του Μιχάλη, ο οποίος εργάζεται σε υψηλόβαθμη θέση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ).

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας.

Η Διονυσία Κουκίου έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

koukiou.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η Διονυσία εκτός από το My Style Rocks δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό τομέα με ένα κέντρο σολάριουμ στην Πάτρα, εκεί όπου μεγάλωσε, ενώ δεν αποκλείεται να τη δούμε και σε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ μετά το ριάλιτι μόδας.

dionysiakoukiou_1689530549_3148332894715642685_11760990556.jpg

Μάλιστα, πήρε την απόφαση να κάνει σπουδές γύρω από την ψυχολογία κι έτσι έβαλε στόχο να πάρει το πτυχίο της και έχει δηλώσει:

«Είχα ξεκινήσει πριν από δύο χρόνια, αλλά στη συνέχεια το σταμάτησα και τώρα αποφάσισα να το τελειώσω. Θέλω να πάρω το πτυχίο μου. Πάντα μου άρεσε αυτός ο τομέας της ψυχολογίας. Το μόντελινγκ έχει ημερομηνία λήξης και σκέφτομαι το επόμενο βήμα μου. Η ψυχολογία είναι ένα επάγγελμα στο οποίο μπορείς να έχεις πολλές επιλογές. Δεν είναι μόνο η ψυχανάλυση, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved