Στέφανος Μιχαήλ: «Ο γάμος με αφορά, αλλά δεν είναι κάτι το οποίο θέλω να κάνω άμεσα»
Showbiz

Στέφανος Μιχαήλ: «Ο γάμος με αφορά, αλλά δεν είναι κάτι το οποίο θέλω να κάνω άμεσα»

Ο Κούλλης Νικολάου ήταν εκείνος που ανακάλυψε τον Στέφανο Μιχαήλ πριν από μερικά χρόνια. 

Ο Στέφανος Μιχαήλ μιλά για την ευγνωμοσύνη που νιώθει απέναντι στον Κούλλη Νικολάου, για τα όνειρά του αλλά και αν είναι έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του, Νάταλι Κάρτερ.

Είχες δηλώσει ότι ο Κούλλης Νικολάου ήταν αυτός που σε ανακάλυψε όταν ήσουν ακόμα φοιτητής... Αισθάνεσαι ότι του οφείλεις το ξεκίνημα της καριέρας σου;

Είμαι άνθρωπος που εκτιμά πάρα πολύ και δεν ξεχνώ ότι ο Αντρέας Γεωργίου με τον Κούλλη Νικολάου και τη Βάνα Δημητρίου με εμπιστεύτηκαν από την αρχή. Τους οφείλω την επιτυχία μου και το ότι ασχολούμαι σήμερα με την υποκριτική. Ο δρόμος αυτός -που τελικά ακολούθησα στη ζωή μου- δεν ήταν αυτός που είχα στο μυαλό μου. Με σκληρή δουλειά και -πάνω απ’ όλα- κρατώντας χαμηλά το κεφάλι, κατάφερα και εξέλιξα τις ικανότητές μου. Αγάπησα την υποκριτική και τελικά νομίζω ότι μου πηγαίνει αυτό το επάγγελμα, αν και δεν είχα ποτέ το πάθος να γίνω ηθοποιός.

Μήπως ήταν ενδόμυχα ένα κρυφό όνειρό σου;

Δεν ξέρω, το σημαντικό είναι ότι κάνω πράγματα που με γεμίζουν και λυτρώνουν την ψυχή μου. Πάντα η ζωή σε βοηθάει να βρεις τον δρόμο σου. Μέσα από την ενασχόλησή μου με την υποκριτική έγινα καλύτερος άνθρωπος. Ο χώρος μας είναι δύσκολος και περίεργος, αλλά, αν έχεις μεγάλη ψυχή και ξέρεις να σκύβεις το κεφάλι και να δουλεύεις σκληρά, σου έρχονται πολλά όμορφα πράγματα. Ωστόσο, δεν πρέπει να αφήσεις την αναγνωρισιμότητα να σε αλλοιώσει και να νομίζεις ότι είσαι κάποιος σπουδαίος. Είσαι απλώς ένας άνθρωπος που κάνει τη δουλειά του. Αν είσαι καλός σε αυτήν, τότε δεν έχεις ημερομηνία λήξης.

Η αναγνωρισιμότητα έχει κάποιο τίμημα για σένα;

Δεν θα έλεγα ότι η αναγνωρισιμότητα έχει κάποιο τίμημα για μένα. Είναι ωραίο να αισθάνονται οι γύρω σου οικεία μαζί σου, ακόμα και αν δεν τους γνωρίζεις. Ο κόσμος σε νιώθει δικό του άνθρωπο. Βέβαια, αναπόφευκτα, δεν μπορείς ποτέ να περάσεις απαρατήρητος, όμως κι αυτό είναι μέρος του «παιχνιδιού».

Στην προσωπική σου ζωή, διατηρείς δεσμό με τη Νάταλι Κάρτερ. Ο γάμος είναι στα άμεσα σχέδιά σου;

Ο γάμος με αφορά, αλλά δεν είναι κάτι το οποίο θέλω να κάνω άμεσα, είπε ο Στέφανος Μιχαήλ στο περιοδικό Mytv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved