Ιλάειρα Ζήση: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νοσηλεία της: «Αξίζει αυτή η μικρή ταλαιπωρία για το θαύμα»
Showbiz

Ιλάειρα Ζήση: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νοσηλεία της: «Αξίζει αυτή η μικρή ταλαιπωρία για το θαύμα»

Την πρώτη της ανάρτηση μετά τη νοσηλεία της, έκανε η Ιλάειρα Ζήση.

Η σύζυγός του Μαυρίκιου Μαυρικίου διανύει το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και το περνά λίγο δύσκολα μιας που, όπως περιέγραψε έχει αρκετές ναυτίες και είναι αφυδατωμένη.

Η ίδια μέσα από την ανάρτησή της θέλησε να ευχαριστήσει τους followers της για το ενδιαφέρον ενώ εξήγησε τον λόγο που χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

1675216789538-689688956-ilaeira-2.jpg

«Ευχαριστώ όλους εσάς για τις ευχές και την στήριξη σας σε αυτήν την δύσκολη στιγμή που περνάω. Η αλήθεια είναι ότι έχω πολλούς εμετούς λόγω εγκυμοσύνης, μπορεί και 4 κάθε μέρα και είμαι πολύ ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη και πήγα χτες να μου βάλουν έναν ορό. Όλα καλά, είμαι καλύτερα .. ξέρω ότι θα περάσει. Όλοι μου λένε ότι αυτό δείχνει ότι το μωρό μου είναι καλά και είμαι ευγνώμων. Αξίζει αυτή η μικρή ταλαιπωρία για το θαύμα που θα έρθει.

Θέλω να πω σε όλες τις μανούλες που βρίσκονται τώρα στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης κουράγιο, σας καταλαβαίνω, θα περάσει. Ο θεός να είναι πάντα δίπλα σας και η Παναγία κοντά σας. Αυτή είναι μια προσευχή για όλες εμάς. Την διαβάζω συνέχεια και αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Ελπίζω να βοηθήσει και εσάς. Ευχαριστώ την μαμά μου που είναι δίπλα μου σε όλο αυτό το ταξίδι όπως επίσης και τον άντρα μου και τα πεθερικά μου . Χωρίς αυτούς δεν ξέρω τι θα έκανα..», έγραψε η Ιλάειρα Ζήση.

https://www.instagram.com/p/C2SWN85oVOD/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved