Αγωνία για τον Χάρη Κωστόπουλο: Συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική - Τι λέει ο γιος του;
Showbiz

Αγωνία για τον Χάρη Κωστόπουλο: Συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική - Τι λέει ο γιος του;

Από τα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο ο Χάρης Κωστόπουλος, με τον γιο του, να δηλώνει πως πρόκειται για μία πολύ δύσκολη στιγμή για τον τραγουδιστή. 

Ο 35χρονος Χρήστος Κωστόπουλος μιλώντας στην Ontime και τη Σάσα Σταμάτη επεσήμανε για την κατάσταση της υγείας του: «Ο πατέρας μου νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Έχει περίπου ενάμιση μήνα που νοσηλεύεται και αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Όλη η οικογένεια είμαστε δίπλα του με την αγάπη μας και τη στήριξή μας. Η μητέρα μου, η Βιβή, δεν έχει φύγει στιγμή από δίπλα του. Είναι δύσκολες οι καταστάσεις».

Συγκινημένος και φυσικά με την ευχή να πάνε όλα καλά με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει προκύψει, είπε για τον πατέρα του ο Χρήστος Κωστόπουλος: «Τον αγαπάω πάρα πολύ, με στηρίζει πάρα πολύ. Είμαστε ίδιοι χαρακτήρες».

xaris-kostopoulos-kentriki1.jpg

Όπως επεσήμανε ο ίδιος, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χάρης Κωστόπουλος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. Όπως τόνισε ο Χρήστος Κωστόπουλος: «Ο μπαμπάς μου είχε μια περιπέτεια με την υγεία του όταν ήταν 24 χρόνων κι έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον Άγιο Ραφάηλ, γι’ αυτό τον αδελφό μου, που είναι 26 χρόνων, τον λένε Ραφαήλ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χάρης Κωστόπουλος απέχει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις από τις 20 Δεκεμβρίου, οπότε και έγινε γνωστό ότι έπρεπε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του.

«Ο Χάρης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο γιατί έχει ένα πρόβλημα υγείας το οποίο όμως αντιμετωπίζεται» είχε πει τότε στη Super Κατερίνα η σύζυγός του Βιβή Κωστοπούλου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved