Έλσα Ρίζου: Εξαφανισμένη εδώ και καιρό η 90χρονη χήρα του Νίκου Ρίζου - Η τελευταία της εμφάνιση
ndp photoagencythomasdask@yahoo.com
Showbiz

Έλσα Ρίζου: Εξαφανισμένη εδώ και καιρό η 90χρονη χήρα του Νίκου Ρίζου - Η τελευταία της εμφάνιση

Η Έλσα Ρίζου μετά τον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού και συζύγου της, Νίκου Ρίζου, επέλεξε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για 25 ολόκληρα χρόνια. 

Η γνωστή ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο με την ταινία «Το σωφεράκι», από τότε έγινε αγαπητή σε όλους, ενώ παράλληλα κατάφερε να κεντρίσει και το ερωτικό ενδιαφέρον του Νίκου Ρίζου.

Μάλιστα, ο αξέχαστος Νίκος Ρίζος σε μία από τις ελάχιστες συνεντεύξεις που είχε δώσει, όταν είχε ερωτηθεί για τη σύζυγό του είχε πει: «Τη γνώρισα στη Σχολή Ζουρούδη. Σπουδαίο ταλέντο, χορεύτρια και πάρα πολύ όμορφη κοπέλα… Όταν την πρωτοείδα, είπα στη γυναίκα του Φωτόπουλου: «Ρε Μαργαρίτα, τη βλέπεις αυτή την κοπέλα που μοιάζει με την Τζίλντα;».

Είχε το μαλλί όπως το είχε η Ρίτα Χέιγουορθ… Λέω: «Αυτή θα είναι η αυριανή μου γυναίκα». «Αϊντε να χαθείς, ρε σαχλέ» μου λέει η Μαργαρίτα. «Δεν ντρέπεστε κι εσύ κι ο Γκιωνάκης…». Μέσα στην ίδια σεζόν πήγα και τη ζήτησα. Ερχότανε η μάνα της, την έφερνε και την έπαιρνε.

Πιάνω λοιπόν τη μάνα της αποβραδίς και της λέω: Πάμε να φάμε; Πήγαμε, φάγαμε και εκεί της το ξεφούρνισα: «Θα παντρευτώ την κόρη σου!».

Μετά τον θάνατό του, η Έλσα Ρίζου σε μία κοινή συνέντευξή της με τον γιο τους, είχε αποκαλύψει για τον γνωστό ηθοποιό: «Ο Νίκος μας λείπει ως φυσική παρουσία, όμως μέσα από τις ταινίες του είναι εδώ σχεδόν κάθε μέρα. Τον βλέπουμε, θυμόμαστε τα όσα ζήσαμε στις ταινίες μαζί του και γελάμε. Ο Νίκος δεν ξεχνιέται» είχε παραδεχτεί στο RespectNews η Έλσα Ρίζου ενώ ο γιος της Κωνσταντίνος είχε πει: «Από το πρωί προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια και δεν μπορούμε. Ο μπαμπάς μου ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος που μας λείπει πολύ. Και λείπει περισσότερο στα εγγόνια του Νίκο και Θάλεια που δεν πρόλαβαν να τον γνωρίσουν και τον μαθαίνουν μέσα από τις ταινίες, τις δικές μου αφηγήσεις αλλά και της μητέρας μου».

Η τελευταία εμφάνιση της Έλσας Ρίζου

Η Έλσα Ρίζου από τότε που έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Ρίζος έπαψε να κάνει δημόσιες εξόδους. Μάλιστα, η τελευταία δημόσια εμφάνισή της κατά την οποία την απαθανάτισαν οι φωτογραφικοί φακοί ήταν το 2008, στο θέατρο Παλλάς όπου είχε φιλοξενηθεί η Συναυλία ητς Γλυκερίας με την Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης". Τότε μάλιστα η μεγάλη ηθοποιός είχε φωτογραφηθεί με τον σπουδαίο Έλληνα μουσικοσυνθέτη, δείχνοντας πολύ καλά στην υγεία της.

Elsa Rizou

Η Έλσα Ρίζου πλέον, στα 90 της χρόνια, δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις, έχοντας όμως πάντα στο πλευρό της την οικογένειά της που την υπεραγαπά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved