Χάρης Κωστόπουλος: Η τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη 15 μήνες πριν τον θάνατό του
Showbiz

Χάρης Κωστόπουλος: Η τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη 15 μήνες πριν τον θάνατό του

Σίγησε η γνήσια λαϊκή φωνή του Χάρη Κωστόπουλου σε ηλικία 60 ετών το πρωινό του Σαββάτου (20/1). Ο δημοφιλής τραγουδιστής έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο και τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου.

Δεκαπέντε μήνες πριν είχε παραχωρήσει την τελευταία του συνέντευξη. Ο Χάρης Κωστόπουλος είχε μιλήσει στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου.

Ο ίδιος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του OPEN τον Οκτώβριο του 2022.

xaris-kostopoulos-kentriki1.jpg

Χάρης Κωστόπουλος

Όσα είχε πει ο Χάρης Κωστόπουλος:

«Έχει τύχει να με βρίσει επάνω στην πίστα ένας θαμώνας, τον έβρισα κι εγώ. Γίνονται πολλά με το ποτό. Είμαι παντρεμένος 34-35 χρόνια. Πρέπει να δώσεις δικαιώματα για να γίνουν πράγματα, στο θέμα της οικογένειας υπήρχε πάντα ένας τοίχος», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

«Μου είχε τύχει να έρθει κοπέλα στο καμαρίνι, έβγαλε το εσώρουχό της και μου ζήτησε να της υπογράψω εκεί πάνω. Και η σύζυγός μου ήταν μέσα στο καμαρίνι», αποκάλυψε ακόμη.

kostopoulosygeia_jpg-antigrafo222.jpg

Χάρης Κωστόπουλος: Η τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη 15 μήνες πριν τον θάνατό του

«Όταν πηγαίνω σε ένα μαγαζί και είμαι το πρώτο όνομα, επειδή έχω τα περισσότερα σουξέ, δεν θα μειώσω τον δεύτερο. Θα τον έχω ισάξια μαζί μου, ίδιο μέγεθος φωτογραφία. Έχω χαλάσει σχήμα πριν ξεκινήσει, γιατί το άλλο όνομα μου είχε πει πώς θα βγαίνω και τι θα λέω. Του είπα: χάρηκα πολύ, σ’ αγαπώ σ’ εκτιμώ αλλά φεύγω», είχε παραδεχθεί ο Χάρης Κωστόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

«Από τους νέους τραγουδιστές πιστεύω πολύ τον Νίκο Βέρτη, θα έχει διάρκεια. Ο Οικονομόπουλος είναι πολύ καλός. Ο Αργυρός είναι καλός τραγουδιστής απλώς πρέπει να κλείσει λίγο τα αυτιά του, να μην ακούει τόσο πολύ τον Αντώνη Ρέμο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Χάρης Κωστόπουλος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved