Η κοπή της πίτας για τα θέατρα... ξεκίνησε! Τα φλουριά, τα χαμόγελα και οι συγκινητικές στιγμές!
Showbiz

Η κοπή της πίτας για τα θέατρα... ξεκίνησε! Τα φλουριά, τα χαμόγελα και οι συγκινητικές στιγμές!

Από την αρχή του έτους μέχρι κι αυτές τις ημέρες οι συντελεστές θεατρικών παραστάσεων πραγματοποίησαν τις εκδηλώσεις για την κοπή της πίτας τους κι εμείς συγκεντρώσαμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό για να τους απολαύσεις!

Στο θέατρο Μικρό Χορν συγκεντρώθηκαν όλοι οι συντελεστές της παράστασης "Αξύριστα Πηγούνια" για να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος και να δημιουργήσουν ευχάριστες αναμνήσεις.

Στους ίδιους ευχάριστους ρυθμούς κινήθηκε και του θέατρο Ελληνικός Κόσμος με τους συντελεστές της παράστασης «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας».

Εκδήλωση για την κοπή της πίτας και για το νέο έτος πραγματοποιήθηκε και στο θέατρο Μικρό Χορν για την παράσταση "Σωτηρία με λένε", όπου η τυχερή του 2024 ήταν η Κατερίνα Παναγιωτάκη!

Για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας συγκεντρώθηκαν και οι συντελεστές της παράστασης "Ξαφνικά Πέρσι το Καλοκαίρι" στο θέατρο Νέος Ακάδημος. Ο Ιωάννης Παντελίδης ήταν εκείνος που κέρδισε το φλουρί και θα απολαύσει ένα έτος γεμάτο τύχη!

Κοπή πίτας πραγματοποιήθηκε και για τη θεατρική παράσταση "Συρανό" στο θέατρο Αλκυονίς, με συντελεστές και ηθοποιούς να απολαμβάνουν ευχάριστες στιγμές με γέλιο και χαρά.

Τέλος, στις ίδιες ευχάριστες στιγμές κινήθηκαν και οι συντελεστές της παράστασης "Μπαμπάδες με ρούμι" στο θέατρο Αλίκη. Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω οι ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν με χαμόγελο μπροστά στο φακό, απολαμβάνοντας την εκδήλωση της κοπής της πίτας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved