Ελισάβετ Μουτάφη για Μάνο Νιφλή: «Με διεκδίκησε - Ο γάμος μας προήλθε από προξενιό...»
Showbiz

Ελισάβετ Μουτάφη για Μάνο Νιφλή: «Με διεκδίκησε - Ο γάμος μας προήλθε από προξενιό...»

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται βρέθηκε καλεσμένη η Ελισάβετ Μουτάφη το μεσημέρι του Σαββάτου 20/1. Η ηθοποιός μίλησε για τον σύζυγό της Μάνο Νιφλή αλλά και για την δραματική σειρά του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας στην οποία πρωταγωνιστεί. 

«Δεν την στερήθηκα την ευτυχία. Ήμουν από τους τυχερούς ανθρώπους. Δεν μου έτυχε! Υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν στερηθεί. Ήμουν πάντα ελεύθερη να κάνω αυτό που θέλω...» είπε αρχικά η ηθοποιός.

moutafi-niflis.webp

Ελισάβετ Μουτάφη για Μάνο Νιφλή: «Με διεκδίκησε - Ο γάμος μας προήλθε από προξενιό...»

Το προξενιό της Ιουλίας: «Θα υπάρχουν πολλές ανατροπές»

«Επειδή δεν έχουμε πολλά παρακάτω επεισόδια, αυτά που έχω στα χέρια μου, αρχίζει και καταλαβαίνει πράγματα η Στάσα. Την προστατεύει! Εκείνη την εποχή, μια έγκυος κοπέλα ήταν η … του Τυρνάβου. Θα δούμε πολλά στη συνέχεια! Σκληρή δεν είναι, πρέπει να σώσει το παιδί της. Αν δεν παντρευτεί έναν άνθρωπο που νομίζουμε ότι θα τη σώσει, θα καταστραφούμε.

Τον Ρήγα τον έχει σούζα η Στάσα. Δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι με τη Στάσα και τον Στασινόπουλο. Αυτό που έχουμε στα χέρια της με αυτό που πιστεύουμε, νομίζω ότι θα υπάρξει ένα άνοιγμα προς τα εκεί. Θα υπάρξουν πολλές ανατροπές στη σειρά. Η σειρά δεν είναι το βιβλίο, απλά βασίζεται σε αυτό».

Για τον σύζυγό της Μάνο Νιφλή λέει: «Είναι έξω καρδιά άνθρωπος»
«Ενώ παλιότερα ένιωθα ενοχή αν ήμουν σκληρή, πρέπει να λες και να είσαι αυστηρός και στους μικρότερους για να μάθουν. Να μη χαθεί η δουλειά 40 ανθρώπων, να την πεις σε τρεις. Έχω γίνει σκληρή, μπορεί να με πιάνουν ενοχούλες αλλά τις διώχνω.

Παθαίνω νευρικό κλονισμό γιατί θέλω να κάθομαι σε έναν χώρο τακτοποιημένο. Όταν πάω στην Αιγίνα και είναι στο σπίτι μου λέει “Εντάξει δεν είναι τώρα;”. Έχει μάθει πλέον ότι με ενοχλεί αλλά είναι έξω καρδιά. Ακούει ο Μάνος ότι η γνωριμία μας ήταν προξενιό και παθαίνει κάτι. Μας γνώρισαν οι κουμπάροι μας, έτσι έγινε το κονέ. Το θαυμάζω και το γουστάρω σε έναν άντρα. Ότι γουστάρει και θέλει. Η διεκδίκηση του Μάνου μπορούμε να το πούμε κι αυτό είναι κάτι που με γοητεύει πάρα πολύ».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved