Showbiz

Σοκάρει η Κατερίνα Διδασκάλου: «Η αδερφή μου με διαβεβαίωνε ότι δεν θα πεθάνω»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Διδασκάλου. Η ηθοποιός μίλησε στον Κώστα Τσουρό, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, για τις κρίσεις πανικού και για το πως τις αντιμετώπισε.

«13 Δεκεμβρίου ξύπνησα για πρώτη φορά στη ζωή μου με κρίση άγχους. Εκείνο το βράδυ ήταν εφιαλτικό. Ξύπνησα στις 2 τα ξημερώματα την φαρμακοποιό μου, μιλούσα όλο το βράδυ με την αδερφή μου και με διαβεβαίωνε ότι δεν θα πεθάνω».

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως ζήτησε αμέσως βοήθεια

«Οι γιορτές φέτος ήταν πολύ δύσκολες. Μία φορά έτυχε να πάω στο θέατρο με κρίση πανικού, αλλά μόλις βγήκα στην σκηνή μου πέρασε. Έβγαινα και πήγαινα στο καμαρίνι, κοιταζόμουν στον καθρέφτη κι έλεγα «κοίτα, είσαι καλά!». Από την άλλη, πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι οι ηθοποιοί είμαστε άνθρωποι και παίζουμε με τον νευρικό μας σύστημα. Υπάρχουν στιγμές αδυναμίας, που όμως πρέπει να ανέβουμε στην σκηνή, να εκτεθούμε και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε με τον καλύτερο τρόπο», είπε.

diadaskalou2.jpg

Η Κατερίνα Διδασκάλου ανέφερε πως ξεκίνησε να γράφει για τα πράγματα που της προκαλούν χαρά.

«Άρχισα να γράφω τα πράγματα για τα οποία είμαι ευγνώμων, για τα οποία χαίρομαι. Είναι μεγάλη υπόθεση να διαπιστώνεις κάθε μέρα αυτό που μας δίνει χαρά, αυτό που μας κάνει να προχωράμε μέρα με τη μέρα».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved