O Γιάννης Μπέκας σπάει τη σιωπή του μετά τη σύλληψη - «Ούρλιαζα πως είμαι δημόσιο πρόσωπο...»
Showbiz

O Γιάννης Μπέκας σπάει τη σιωπή του μετά τη σύλληψη - «Ούρλιαζα πως είμαι δημόσιο πρόσωπο...»

Στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται μίλησε ο Γιάννης Μπέκας το μεσημέρι του Σαββάτου 20/1.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο στόχαστρο καθώς αντιστάθηκε στις εντολές της Αστυνομίας μετά από έλεγχο που του έγινε.

Ο Γιάννης Μπέκας περιγράφει καρέ καρέ τις στιγμές που βίωσε τα ξημερώματα της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου στην περιοχή του Δενδροποτάμου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο όταν σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ελέγξουν αλλά εκείνος αντιστάθηκε, εκτοξεύοντας απειλές εναντίον τους.

04b9e-43_d.jpg

Ο γνωστός τραγουδιστής περιέγραψε όσα συνέβησαν κατά τη συνάντησή του με τους αστυνομικούς, καθώς όλες οι λεπτομέρειες αναφέρονται στη δικογραφία.

«Λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτά που ακούγονται. Την Ελληνική Αστυνομία την αγαπώ και δεν το λέω ειρωνικά, την αγαπώ όσο δεν φαντάζεστε», είπε αρχικά.

«Τους είπα ότι έχω μείνει από βενζίνη, έδειξα την ταυτότητά μου και από εκεί και πέρασε ξεκίνησε όλο το μαρτύριο. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες για το τι συνέβη γιατί είναι μέρος της δικογραφίας.

f177a-43_e.jpg

Μου ζήτησαν να βγω να γονατίσω και με τα χέρια πίσω από το κεφάλι, όπως το βλέπουμε και στις ταινίες. Σκέφτομαι μήπως έκανα κάποια παράβαση ή κάτι άλλο, δεν υπήρχε τίποτα, ήθελαν να βγω από το αυτοκίνητο και βάλω τα χέρια μου για να μου βάλουν χειροπέδες, παιδιά δεν θέλω να συνεχίσω τα υπόλοιπα, είναι μέρος της δικογραφίας», είπε ο Γιάννης Μπέκας.

Ενώ τόνισε πως κακοποιήθηκε από αστυνομικούς: «Άρχισα να ουρλιάζω να λέω “τι έκανα; καλέστε τον διοικητή σας. Είμαι ο Γιάννης Μπέκας, είμαι δημόσιο πρόσωπο, μου πονάτε τα χέρια”. Μου έβαλαν χειροπέδες και μου πίεζαν τους καρπούς, όσο δεν φαντάζεστε…» δήλωσε ο τραγουδιστής.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved